Auto - System

Instalacje gazowe

Sopot, al. Niepodległości 705/707

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Paweł - opinia wątek zamknięty Pan Andrzej jest bardzo dobrym fachowcem od samochodowych instalacji LPG....
~Paweł
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 24 listopada 2019

Ciężki orzech do zgryzienia - zgryziony;) wątek zamknięty Mój problem dotyczył Volvo XC70 2.5T z którym dwa inne warsztaty nie doszły...
~TomTD
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 lipca 2017

Polecam wątek zamknięty Krótki czas oczekiwania na naprawę. Wysoka jakość oferowanych usług. Pan...
~Kamila
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 marca 2017

Polecam wątek zamknięty Jednym słowem polecam. Gaz wstawiłem w 2015 roku. Miałem problem z odpaleniem...
~Rafał
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 18 października 2016

Bardzo dobry serwis z przystępnymi cenami wątek zamknięty Szczerze polecam serwis. Bardzo profesjonalna obsługa, szybka diagnoza i...
~Hydraulik
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 sierpnia 2016

Instalacja LPG naprawiona po innym warsztacie wątek zamknięty W kwietniu 2016 montowałem LPG BRC w jednym z "polecanych" warsztatów w...
~kierowca
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 lipca 2016

Dobry warsztat. wątek zamknięty Robiłem u nich 2 auta, opla calibrę i volvo xc 70. Nic się nie dzieje, nie...
~Grzegorz
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 22 czerwca 2016

Pytajcie o ceny! wątek zamknięty Nie polecam! Samochód samoistnie przełączał mi się z benzyny na gaz....
~adam
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 sierpnia 2015

A6 wątek zamknięty Audii A6. Przejechane na gazie 30000 km. Póki co wszystko ok. Instalacja...
~JKzB
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 kwietnia 2016

Super! wątek zamknięty W dniu dzisiejszym Panowie naprawili mi instalację, której nie chcieli nawet...
~Kaja
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 stycznia 2016

Kiepski montaż wątek zamknięty Instalacja BRC zamontowana w 2011 roku. Dwukrotnie odpadła listwa...
~KL
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 18 sierpnia 2015

Nie polecam wątek zamknięty Dziwna FIRMA. super szef, komptentny, fachowiec jakich mało. NATOMIAST...
~mikołaj
-

dodano: 19 lipca 2015

Szczerze POLECAM!!! wątek zamknięty Nie mogłem sobie poradzić z instalacją i wizyty kilku "gazowników" generowały...
~DarekGSP
-

dodano: 2 grudnia 2014

Dobra fachowa obsługa - polecam wątek zamknięty Dobra instalacja systemu zasilania LPG. Dobra, rzetelna i fachowa obsługa...
~Piotr
-

dodano: 21 października 2014

Bardzo dobra jakość i fachowość w przystępnej cenie. wątek zamknięty Moja kolejna instalacja w tej firmie. Fachowość i kompetencja dopasowana do...
~Mariusz
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 15 października 2014

Niestety nie polecam wątek zamknięty Kiedyś myślałem, że mam dobrze założoną instalację ale od kiedy zacząłem się...
~Mr. Element
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 12 listopada 2013

Uwaga na ceny!!!! 400% więcej niż u innych wątek zamknięty Z usług firmy Auto-System korzystałem w sierpniu. W instalacji zdiagnozowano...
~marcin
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 21 sierpnia 2013

Jak inni sobie nie radzą to jedź tam wątek zamknięty Dziś byłem tam po raz kolejny tym razem po wizycie u gazowników w gdańsku...
~Zbyszek
-

dodano: 23 lipca 2013

Raczej nie polecam wątek zamknięty Niedawno założyłem instalację do auta, instalacja jak na razie sprawuje się...
~Mateusz
1

dodano: 29 czerwca 2012

szybka pomoc wątek zamknięty co tu tużo pisać dziekuje fachowcowi oraz całej firmie AUTO-SYSTEM za szybką...
~Karol
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 29 czerwca 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry