Widok
Uwaga na ceny!!!! 400% więcej niż u innych
Z usług firmy Auto-System korzystałem w sierpniu. W instalacji zdiagnozowano zepsuty przełącznik lpg/pb. Po szybkiej wymianie przełącznika Stag2-W który jest warty nie więcej niż 30zł we wszystkich sklepach i u dystrybutora zażądano 280zł.
Z dużym zaskoczeniem zapytałem o powód tak wysokiej ceny - starszy Pan powoływał się na cenę przełącznika 180zł. Cena części została przez niego niebotycznie zawyżona! Zresztą sami możecie sprawdzić w internecie, w innych firmach wymiana przełącznika to koszt 60 - 80zł.
Jeżeli ktoś chce płacić 400% więcej za części, to śmiało może korzystać z usług firmy. Jedyny plus to prawidłowe zdiagnozowanie usterki.
Uważajcie i pytajcie o ceny żeby Was nie naciągnęli tak jak nas!!!!
Z dużym zaskoczeniem zapytałem o powód tak wysokiej ceny - starszy Pan powoływał się na cenę przełącznika 180zł. Cena części została przez niego niebotycznie zawyżona! Zresztą sami możecie sprawdzić w internecie, w innych firmach wymiana przełącznika to koszt 60 - 80zł.
Jeżeli ktoś chce płacić 400% więcej za części, to śmiało może korzystać z usług firmy. Jedyny plus to prawidłowe zdiagnozowanie usterki.
Uważajcie i pytajcie o ceny żeby Was nie naciągnęli tak jak nas!!!!
Moja ocena
Auto - System
kategoria: Instalacje gazowe
jakość usług: 2
czas realizacji: 4
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 2
2.2
* maksymalna ocena 6