Radosne Maluchy

Przedszkola

Gdańsk, Piotra Czajkowskiego 5

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mami z Suchanina - ocena Polecam Sąsiadom! My jesteśmy w przedszkolu od tego roku i zachwyciła nas...
~Mami z Suchanina
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 21 lutego 2024

Dorota - opinia Po 1,5 roku uczęszczania córeczki do Radosnych Maluchów mogę śmiało wystawić...
~Dorota
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 24 lutego 2023

MP - opinia wątek zamknięty Wspaniałe przedszkole, opiekuńcze i uśmiechnięte panie, angielski...
~MP
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 13 maja 2022

Marcin i Kasia - opinia wątek zamknięty Przedszkole warte polecenia szczególnie za naukę pływania i zajęcia sportowe....
~Marcin i Kasia
-

dodano: 20 kwietnia 2022

Mama - opinia wątek zamknięty Przede wszystkim przedszkole ma zajęcia na basenie. Syn bał się wody a teraz...
~Mama
-

dodano: 3 lutego 2022

Anna Rogowska - opinia wątek zamknięty Bardzo dobre przedszkole, mam dwójkę dzieci i obydwoje tam uczęszczają (jedno...
~Anna Rogowska
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 10 stycznia 2020

Rozczarowanie na zakończenie - mało radośnie wątek zamknięty W tym roku pani dyrektor pokazała brak klasy i empatii. Ze względu na to , że...
~Tata
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 10 września 2019

Przedszkole na szóstkę! wątek zamknięty Polecam innym rodzicom Przedszkole Radosne Maluchy. Pełen profesjonalizm,...
~Iga
4

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 10 października 2017

marzena14a
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 27 kwietnia 2018

polecamy wątek zamknięty Rewelacyjne przedszkole, mają własny ogród i plac zabaw, ale moje dziecko...
~James78
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 31 lipca 2015

Paula wątek zamknięty Mój syn korzysta z przedszkola i jestem z niego bardzo zadowolona
~Paula
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 23 czerwca 2016

Opinia wątek zamknięty Witam! Od września chce oddać córkę do tego przedszkola. Czy mógłby ktoś...
~Kas
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 marca 2016

Wcale nie jest tak różowo... wątek zamknięty Uważam, że Pani Dyrektor robi wszystko, a dokładniej mówi wszystko tak aby...
~noss
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 3 marca 2016

(nie)Drobny szczegół wątek zamknięty Ogólnie do przedszkola zastrzeżeń nie mam. Boli natomiast to, w jaki sposób...
~zniesmaczony
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 14 lutego 2016

Radość, szczęście i bezpieczeństwo wątek zamknięty Drodzy rodzice, jeżeli zastanawiacie się, do którego przedszkola oddać Wasze...
~Mama dwójki maluchów
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 lipca 2015

dobre przedszkole wątek zamknięty Jestem rodzicem trzylatka i polecam przedszkole radosne maluchy. moje dziecko...
~mama
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 grudnia 2014

zadowolona mama wątek zamknięty moje dziecko chodzi do Radosnych Maluchów, dlatego mogę z całym przekonaniem...
~zadowolona mama
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 4 października 2014

polecam wątek zamknięty Polecam wszystkim Rodzicom, którzy szukają dla swoich maluchów bezpiecznego,...
~Małgorzata
-

dodano: 14 września 2014

SZCZERZE POLECAM wątek zamknięty Wraz z żoną prześwietliliśmy inne przedszkola i okazało się, że Radosne...
~kaszanka forever
-

dodano: 11 września 2014

radosne maluchy wątek zamknięty Przedszkole Radosne Maluchy w Gdansku Suchanino to najmilsze miejsce dla...
~dargons@wp.pl
-

dodano: 7 września 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry