Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nowy lokal nowy właściciel nowa jakość wątek zamknięty Polecam nowe miejsce powiem jedno Nowa elegancka siłownia , czysto schludnie...
~Michu
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 12 czerwca 2014

Nowy lokal nowy właściciel nowa jakość wątek zamknięty Witam Powiem szczerze się zdziwiłem nowa siłownia , nowoczesna ,co wazne...
~zibi
-

dodano: 12 czerwca 2014

Tutaj się ćwiczy wątek zamknięty To siłownia dla twardzieli tu się ćwiczy a nie lansuje. Pozdrawiam
~bart
-

dodano: 11 marca 2014

Śmiech na sali - robienie z ludzi idiotów wątek zamknięty Niestety NIE POLECAM owej siłowni, nawet największemu wrogowi. Poza niską...
~Leon
2

dodano: 19 lutego 2014

Totalny syf wątek zamknięty Siłownia ma swoją renomę i pewnie stałych bywalców, atmosfera jest fajna ,...
~zawiedziony
4

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 6 listopada 2012

Ami sie tam podoba wątek zamknięty Dla mnie jest ok może i sprzet nie ejst najnowszy ale solidny mozna dobzre...
~Ryś
-

dodano: 29 listopada 2012

Beznadziejna atmosfera i podejście do klienta wątek zamknięty Śliski parkiet sprzyjający urazom, źle skręcone sprzęty, "trener" mający...
~Michał
5

dodano: 9 września 2011

POLECAM!!!! wątek zamknięty Siłownia z duszą, może i nie jest nowoczesna jak te wszystkie pseudo...
~Player
-

dodano: 21 marca 2012

Dla mnie super wątek zamknięty Przez ostatnich naście lat przeszedłem przez kilka siłowni, tych lepszych i...
~Waldek
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 6 października 2011

Jedyne takie miejsce wątek zamknięty Świetnie wyposażona siłownia, genialny trener, przyjazny klimat, zawsze jest...
~Mateusz
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 14 listopada 2009

KRZYCHU - opinia wątek zamknięty BARDZO PRZYJEMNY KLIMAT,ZERO CWANIACTWA ,SUPER SIŁKA
~KRZYCHU
-

dodano: 27 czerwca 2009

po prostu najlepszy wątek zamknięty profesjonalizm obsługi, doskonałe wyposażenie, świetny klimat.
~Jacek Placek
-

dodano: 18 lutego 2009

Zarombista Obsługa i łogule wszystko !!!!! wątek zamknięty Poprostu klimat super wszyscy sa dla siebie mili pomocni gadaja ze soba ktos...
~Cinek
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2008

dla mnie bomba wątek zamknięty Najlepsza siownia jaka znam. Zaczynalem tam i na pewno wroce jak przyjade w...
~Patryk Solinski
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 16 czerwca 2007

bardzo fajnie wątek zamknięty ceny - o połowę niższe, niż np. w gimnasion, a klimat - 100 razy lepszy!...
~Aga
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 14 marca 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
26

15

wątków

do góry