Widok

Rajapack ogłoszenie

To ukazało się dzis na stronie:

"Rajapack zajmuje się produkcją i dystrybucją wyrobów kartonowych na globalną skalę. Silna pozycja na rynku i wiele oddziałów Rajapack na całym świecie doprowadza nas do obranego celu. Zatrudnimy:
-magazynierów
-pakowaczy
-osoby do składania kartonów
-kobiety do prezentacji stanowiska na targach
-przedstawicieli handlowych
-osoby do pracy przy taśmie produkcyjnej
-sprzedawce
Nie wymagamy wykształcenia lecz doświadczenia. CV & życiorys proszę wysyłać na adres email podany w ogłoszeniu. W temacie proszę wpisać aplikowane stanowisko. Odpowiemy tylko wybranym osobom"

Po wysłaniu przeze mnie CV otrzymałem maila zwrotnego, w ktorym prosza o wejscie na jakas tam stronke, a nastepnie o wyslanie smsa na jakis tam nr w celu uzyskania kodu, troche mało wiarygodne to wszystko, ktos wysylal i ma jakies zdanie na ten temat? pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak dla dopełnienia doczytalem wlasnie na tej stronce, ktora dostalem w mailu ze koszt wyslania SMSa to ponad 30zl brutto, wiec na jakies 99% to jakas sciema z tym ogloszeniem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

do góry