Widok
A ja byłam wczoraj na rozmowie i od poniedziałku idę do pracy :)
Całkiem fajna ekipa. Moim zdaniem to dobrze że rozmowa trwała tak długo, przynajmniej nie wyglądała jak jakaś odpytka + test i nara.
Mi zaproponowali całkiem inne pieniądze, nie 1200brutto :D
Z tego co wiem szukają 2-3osób, pewnie dlatego tyle ogłoszeń.
Całkiem fajna ekipa. Moim zdaniem to dobrze że rozmowa trwała tak długo, przynajmniej nie wyglądała jak jakaś odpytka + test i nara.
Mi zaproponowali całkiem inne pieniądze, nie 1200brutto :D
Z tego co wiem szukają 2-3osób, pewnie dlatego tyle ogłoszeń.
~magda, no rzeczywiście masz się czym chwalić tj. tym, że zarabiasz ok. 2400- max. 3200 netto. Taki poziom płac starcza na wegetację + ewentualnie drobne przyjemności. Dobrze jak mieszkasz sama, a nie w wynajętym lokum (chyba, że masz pracującego i podobnie zarabiającego męża / partnera). Poziom satysfakcji zawodowej wg. mnie powinien zaczynać się od ok. 4500 zł w górę, a nie 3000, ale to tylko moja subiektywna opinia...
Ten cały śmieszny Rajpak to jakaś porażka. Swojego czasu byłem tam na rozmowie. 'Firma' mieści się w jakimś opuszczonym komunistycznym budynku, tynki odpadają, po prostu katastrofa. Pracownicy widać, że zdołowani realiami pracy w tej firmie.
Rozmowę kwalifikacyjną prowadzi dwóch pazi którzy są żałośni i obleśni. Rozmowa trwa prawie godzinę, a na końcu oferują 1200 brutto.
Nie polecam, szkoda czasu i nerwów na tych pazi.
Rozmowę kwalifikacyjną prowadzi dwóch pazi którzy są żałośni i obleśni. Rozmowa trwa prawie godzinę, a na końcu oferują 1200 brutto.
Nie polecam, szkoda czasu i nerwów na tych pazi.