Widok

Rajpak - Pruszcz Gdański.

To, że branża opakowaniowa, to wiadomo z www.
To, że w mieście Pruszczu także wiadomo z www.
Ale czy Ktoś pracuje lub pracował, bo firma
publikuje regularnie(..) ofertę pracy,
pt. Przedstawiciel Handlowy - Stacjonarny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
osoby do obsługi Allegro i sklepu internetowego też ciągle szukają
codziennie nowe ogłoszenie dodają...oferta brzmi ciekawie ale dziwne że ciągle nowe ogłoszenie. Ktoś tam pracował?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
wysłałem cv, wymagania spełniam a nawet nie zadzwonili, może nie widzą kogo szukają
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tez wysłałem i nic... cisza
Byłam u nich na rozmowie w zeszłym tygodniu. Trwała prawie godzinę i przeprowadzało ją 2 właścicieli. Zatrudniają kilkanaście osób, wydaje się, że zadowolonych z pracy tam. Do tej pory się nie odezwali więc chyba dalej szukają odpowiedniej osoby.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
a o co pytali? jak wyglądała rozmowa? jakie zarobki?
Do pakowania i wysyłania i obsługi allegro godzinna rozmowa i trwająca miesiąc rekrutacja? Bez jaj XD
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
tak, godzinna rozmowa i 1200 brutto na umowie-zlecenie
1200zł BRUTTO?!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
"Trwała prawie godzinę i przeprowadzało ją 2 właścicieli."
Panowie: Daniel i Kamil(którego Ktoś z rodziny pracuje,
jako przedstawiciel w firmie;).
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja byłam wczoraj na rozmowie i od poniedziałku idę do pracy :)
Całkiem fajna ekipa. Moim zdaniem to dobrze że rozmowa trwała tak długo, przynajmniej nie wyglądała jak jakaś odpytka + test i nara.
Mi zaproponowali całkiem inne pieniądze, nie 1200brutto :D
Z tego co wiem szukają 2-3osób, pewnie dlatego tyle ogłoszeń.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
a ile ci zaplacili za reklame firmy?:)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
nic, ale będę reklamować, jak inni pracownicy np.na fb, bo fajnie tu jest :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Byłem niedawno u nich na rozmowie, proponują smieszne pieniadze i umowe zlecenie. Właściciel z uśmiechem na twarzy poinformował, że przeciętny pracownik zarabia u nich 1200-1300zł...
Rozmowa godzinna, a atmosfera wcale nie wyglądała na miła
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
na poczatku tez dostawalam 1200zl ale netto, kasa na czas + premia + prowizja, moze nie zrozumiales. Teraz po 7 miesiacach mam 2 x tyle. Najpierw trzeba dac od siebie zeby wymagac. Pewnie szukasz pracy meisiacami i wiecznie marudzisz.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
~magda, no rzeczywiście masz się czym chwalić tj. tym, że zarabiasz ok. 2400- max. 3200 netto. Taki poziom płac starcza na wegetację + ewentualnie drobne przyjemności. Dobrze jak mieszkasz sama, a nie w wynajętym lokum (chyba, że masz pracującego i podobnie zarabiającego męża / partnera). Poziom satysfakcji zawodowej wg. mnie powinien zaczynać się od ok. 4500 zł w górę, a nie 3000, ale to tylko moja subiektywna opinia...
Ten cały śmieszny Rajpak to jakaś porażka. Swojego czasu byłem tam na rozmowie. 'Firma' mieści się w jakimś opuszczonym komunistycznym budynku, tynki odpadają, po prostu katastrofa. Pracownicy widać, że zdołowani realiami pracy w tej firmie.

Rozmowę kwalifikacyjną prowadzi dwóch pazi którzy są żałośni i obleśni. Rozmowa trwa prawie godzinę, a na końcu oferują 1200 brutto.

Nie polecam, szkoda czasu i nerwów na tych pazi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jeśli mieszczą się w postkomunistycznym budynku z którego odpada tynk, to może i zachowali komunistyczno-dorobkiewiczowską mentalność pracodawcy tj. chętny do pracy kandydat zgodzi się na każde warunki pracy ?? Na szczęście to już nie lata 90. ub. wieku i każdy ma prawo wyboru...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Łukasz "second room" masz pecha bo Twoje ip zostało wyświetlone przy wysyłaniu maili z domu i pokrywa się z widocznym tutaj. Trzeba było nie kraść komputera, nie bylbyś niezadowolony :) a z Twoich super podpisów dot. pracowników do dzisiaj wszyscy beke kręcą :D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
To idź d*py dawać to tyle zarobisz

Inne tematy z forum Praca

Rgis inwentaryzcje - opinie (10 odpowiedzi)

Jak w tytule - czy ktoś pracował dla firmy Rgis, jakieś opinie?

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (60 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...

Czy znacie firmę Nuga Best? (11 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

do góry