Widok

Rajska zablokowana rowerami

więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ledwo zdania sklejasz

idź wypij melise zejdź z roweru na chwile poczytaj książki to może ogarniesz co to składnia zdania
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

uspokój się

bo ci żyłka jeszcze pęknie. pocisz się bardziej pisząc te głupoty niż na tym rowerze
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kierowczyki

A miało być kierofczyki, roferzyki, hulajnożyki, deskorolkożyki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

mam hobby id..to robię rocznie 15000 km na rowerze jeżdżę sobie poza miastami i nie mogę id..to zrozumieć dlaczego w jakichś pierdziszewach dolnych uszczęśliwia mnie jakiś pajac chodniczkiem pieszo rowerowym który w dodatku jest beznadziejnie wybudowany ja nie chcę id..to troski o mnie ze strony przygłupiastych urzęd..sów tyle i aż tyle a to wasze ojczenie na ten przejazd jest po prostu nudne masz problem fr..jerze że co postałeś 10 minut na skrzyżowaniu?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

kierowczyki

jak ktoś tak pisze to widać że jest zakompleksionym dziadem którego cała radość w życiu ominęła i wylewa swoje frustracje w komentarzach na trojmiasto.pl znajdź sobie jakieś hobby a nie emanujesz swoim upośledzeniem w internecie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Oc ma być podatkiem na drogi serio typie są jakieś granice id...tyzmu których nie jesteś w stanie przekroczyć?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Właśnie taki przejazd pokazał wielu jak ch.jowe są te wasze kierowczykowe chodniki pieszo rowerowe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

To przyjedź (nie musisz rowerem, nie ma takiego obowiązku) w przyszłym roku na sopockie Błonia, na

finał tej imprezy, to się dowiesz po co jest organizowana.

Analfabeto cywilizacyjny - na drogi w miastach płacimy wszyscy przez miejskie podatki, na czele z tym

od nieruchomości.

Podatki w cenie paliwa idą jedynie na drogi krajowe i kasa idzie do gddkia. naucz się tego.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

" ... A tu proszę" Nie ośmieszaj się koleś. Ile trwałby przejazd tych wszystkich ludzi na wąskiej drodze

rowerowej ? Po 2 rowerzystów obok siebie, zamiast 8, 9 na trzech pasach ruchu ?

Masz na bakier logiczne myślenie.

Ty rower to najwyzej codziennie oglądasz na ulicach a sam trujesz spalinami swoim tłustym tyłkiem .

Wiec ja codziennie jade autem i popieram, takie zorganizowane przejazdy rowerowe które jak widac są popularna,i przeciwnie jest coraz wiecej chętny h na rower
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

W cenie paliwa jest budowa dróg a w jaki sposób rowerzyści płacą za drogi ?Większosć nie ma nawet OC
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

ale pytanie było ...po jaka chol... taki spęd ? I to ulicami gdzie jest zakaz wjazdu rowerom ? Kto zapłacił za policję by tego pilnowała ?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 7

A większości z nich to na pewno nie przeszkadzało, ale pomarudzic trzeba :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry