Ramona

Fryzjerzy Salony kosmetyczne

Gdańsk, Piotrkowska 21

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Fryzjer idealny wątek zamknięty Dziękuję Pani Mariolu za super dekoloryzacje :-D Blond jest naprawdę piękny....
~Zadowolona klientka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 lutego 2017

Zadowolona!!!!! wątek zamknięty Dziękuję Pani Mariolu za śliczny kolor,do zobaczenia na kolejnej wizycie ;)
~Agnieszka.
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 marca 2016

Uwielbiam!! wątek zamknięty Od lat chodzę na rożne zabiegi do pani Dorotki. Jest to przesympatyczna,...
~Ania
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 lutego 2016

Nie polecam wątek zamknięty Nie polecam rozjaśniania włosów w tym salonie. Przyszłam do Pani z prośbą...
~Karolina
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 8 lutego 2016

Pani Aniu dziękuję! wątek zamknięty Żona w końcu powiedziała, że wyglądam jak człowiek :) a mi bardzo miło się...
~Marek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 stycznia 2016

Gorąco polecam, szczególnie Panią Monikę! wątek zamknięty Jestem stałą klientką i jestem bardzo zadowolona z usług wykonywanych przez...
~stała klientka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 września 2015

POLECAM wątek zamknięty Bardzo polecam, zawsze miło, profesjonalnie i zgodnie z życzeniem klienta
~Śnieżka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 września 2015

polecam serdecznie wątek zamknięty Polecam serdecznie bylam w salonie kilka razy pierwszy raz u pani moniki...
~anna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 lipca 2015

SUPER :) wątek zamknięty Sympatyczna Pani, która doradzi i pięknie wykona pazurki :)))) polecam bardzo...
~Paulina
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 czerwca 2015

gorąco polecam! wątek zamknięty świetny salon! profesjonalna, miła obsługa. Panie potrafią słuchać i...
~Marianka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 maja 2015

zadowolona wątek zamknięty Jestem mega zadowolona z mojej pierwszej wizyty.Wykonałam koloryzację u Pani...
~KOBIETA
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 stycznia 2015

SUPER!!! wątek zamknięty Witam, skorzystałam ostatnio z nowej usługi salonu pielęgnicy parowej, nie...
~KOBIETA
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 8 listopada 2014

Polecam!!! wątek zamknięty Śmiało mogę polecić. Chodzę do "Ramony" od około roku i jestem bardzo...
~Ramzi
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 17 kwietnia 2014

Pierwsza wizyta bardzo pozytywna wątek zamknięty Mały niepozorny salon ale za to efekt bardzo zadawalający. Polecam wszytskim....
~mj
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 4 listopada 2013

Fryzjerka na 5 !!! wątek zamknięty Witam byłam w salonie Ramona u pani Marioli, fryzjerka okazała się moim...
~ZADOWOLONY KLIENT
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 7 grudnia 2012

Kosmetyczka - masakra wątek zamknięty Zrobiłam chyba największy błąd i poszłam tam przekłuć ucho. Nie dostałam...
~Go
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 18 września 2012

Fryzjerka Ania wątek zamknięty Trafiłam do p.Ani (tej bliżej okna) przez przypadek, ale byłam bardzo...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 14 maja 2012

polecam wątek zamknięty jestem bardzo zadowolona z usługi a w dodatku ceny są niskie porównując z...
~klientka
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 3 lutego 2010

Nowa fryzjerka-chron nas Panie przed nia wątek zamknięty Witam, od jakiegos czasu jestem klientka Ramony a dokladnie pani Żanety-jest...
~Anna
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 22 czerwca 2009

Polecam panią Żanetke:) wątek zamknięty Ja kilka krotnie korzystałam z usług pani Żanetki i raczej zostane jej stałą...
~Joanna
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 15 grudnia 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
24

24

wątków

do góry