Widok

Randka w ciemno (?)

Zakładam nowy wątek, bo jestem bardzo ciekawa Waszych wrażeń, sama nigdy nie byłam na takiej randce, ale powoli zaczynam taką opcję dopuszczać..

Wyobrażam to sobie tak:
Piszemy z kimś długo(wiem, to pojęcie względne), poznajemy się na ile to możliwe przez net, pokazujemy swoje zdjęcia, potem dzwonimy i wreszcie postanawiamy się spotkać i co???
"Gdyby Ewa nie skosztowała jabłka, cóż ciekawego zdarzyłoby się przez miliony lat? Nic." - Paulo Coelho
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
a jak to jest na takich randkach? faceci poczuwają się do płacenia za ciastko i kawę, czy każdy sobie?

feminizm i równouprawnienie? ;)
"Komputer to logiczne ogniwo w rozwoju człowieka: inteligencja bez moralności." - J. Osborne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja poznałem moją kochaną na czacie i już za parę tygodni bierzemy ślub:) Jesteśmy ze sobą 4 latka...
Placa za kawe i ciastko no prosze to jest pierwsza randka
"Kobieta jest to przysmak Bogów, byle go diabeł nie przyprawił."
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
co macie do mnie? czytam posty i nie wiem co takiego zrobiłem ?
w ciemno ......fajnie :)
no daj spokój ile może kawa i ciastko kosztować, nie róbmy z siebie dziadów :)

idąc na taką randke w ciemno trzeba się liczyć z kosztami ;)
Miałem napisać jak było na randce w ciemno, wiec krótko:
Było bardzo fajnie, ona mi się spodobała, ja jej chyba także, wypiliśmy pifko i poszliśmy na spacer dyskutując w trakcie o różnych pierdołach itp.
Niestety moja była, która od kilku lat mnie prześladuje włamała się mi na facebooka, odszukała do niej numer telefonu i ją wystraszyła, tak, że nie mogę się już z nią skontaktować.
Kiedy ja myślałem, że w końcu kogoś ciekawego poznałem, to jakaś psychopatka wszystko mi zepsuła.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
czyli Ty dla tej dziewczyny z czata okazałeś się felerny, a przynajmniej Twoja przeszłość nie do przeskoczenia :/
"Komputer to logiczne ogniwo w rozwoju człowieka: inteligencja bez moralności." - J. Osborne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Albo była Cię bardzo kocha albo jest chora oby nie Powodzenia.
Kocha, nie kocha... ale mi zniszczyła życie, a ja chcę je sobie powoli odbudować.
Mam z Tobą mrrob pewien problem... Twoje wypowiedzi zazwyczaj powodują u mnie pewną ambiwalencję.

Rozumiem Twoją chęć ułożenia sobie życia, poznania kogoś najistotniejszego. Z drugiej strony głębia przemyśleń, które jak te dziś powodują u mnie leciutki dysonans emocjonalny :)

Do sedna. Rodziny się nie wybiera, ale znajomych, towarzyszy życia jak najbardziej. Jeśli Ktoś w moim życiu w danym jego momencie był istotny, to niezależnie od tego jakimi drogami później podążyły nasze wzajemne relacje, to nie zmienia to faktu... że był ważny.
Zdarzały mi się różne sytuacje. Nawet dość traumatyczne przeżycia. Nigdy jednak nie odważyłam się na stwierdzenie, że ktoś mi to życie zniszczył.

Życie jest tylko moje i ja decyduję jak ono wygląda. Z tego też powodu uważam, że nie ma sytuacji bez wyjścia.

Z dedykacją dla Ciebie, żebyś ... wiesz :)

http://www.youtube.com/watch?v=AuJrEBtmM1Q

Sisel, nie będę się wylewał tu na forum, ani dyskutował o moim życiu, to co pisałem to wielkie uproszczone skróty myślowe.
Gdybym miał się przejmować wszystkimi kobietami, które mnie kochają, pragną i pożądają, to nie wiedziałbym w co ręce wkładać.
Jednym zdaniem: "Ale to już było... i nie wróci więcej" ;)
Kilka lat nie jestescie ze soba i wlamala sie na portal hm.... Interesujace toc to hakierka niezla daj namiary na nia tez bym czasem chciala sie wlamac do szefa na e-mail zeby zobaczyc tylko jedno czy czyta te cholerne e- maile czy od razu w kosz ida!!!!
widać mało ważną funkcje masz w pracy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moze i mala mam funkcje nie stanowi mi to na ktorym jestem miejscu w hierarchi w Polsce jestem jedyna ale chodzi o to ze mam szefa bardzo daleko :)
I tak chcialabym na 1 sekundeczke zobaczyc ye e
- maile !!!
Cenię...

Hakerów, o przeciętnych umiejętnościach, przed którymi potrafię się zabezpieczyć.
Ludzi skromnych, z dystansem do siebie.
Niepowtarzalne IP.

Jestem gotowy na randke w ciemno ciekswe jak to jest(662 250 668
Randki w ciemno są ciekawe
Bakuś ... wrócił ? Wszyscy wracają :P Bakuś słynął z..... desperacji ? w poszukiwaniu kobiety :] i co Bakuś masz już jakąś :)
do góry