Widok

Randka w ciemno (?)

Zakładam nowy wątek, bo jestem bardzo ciekawa Waszych wrażeń, sama nigdy nie byłam na takiej randce, ale powoli zaczynam taką opcję dopuszczać..

Wyobrażam to sobie tak:
Piszemy z kimś długo(wiem, to pojęcie względne), poznajemy się na ile to możliwe przez net, pokazujemy swoje zdjęcia, potem dzwonimy i wreszcie postanawiamy się spotkać i co???
"Gdyby Ewa nie skosztowała jabłka, cóż ciekawego zdarzyłoby się przez miliony lat? Nic." - Paulo Coelho
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
albo natrafiasz na milosc sowjego zycia, albo na zboczonego drania
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
albo na oszusta...
"Komputer to logiczne ogniwo w rozwoju człowieka: inteligencja bez moralności." - J. Osborne
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
No to niby wiadomo, tylko jak to poznać w kilka sekund?

Zastanawia mnie (przy założeniu, że to nie żaden psychol) atmosfera tego spotkania, bo właśnie ta sztuczność sytuacji jest chyba stresująca, tak to sobie wyobrażam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Albo na faceta,który nie wie czego chce.
"Chciałbym ....ale boję się"
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
"...potem dzwonimy i wreszcie postanawiamy się spotkać i co???"

I okazuje się że boski wysportowany Romeo naprawdę ma na imię Marian, dwadzieścia lat więcej niż pisał i 30 kg nadwagi.
Proza życia.

;)))))
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hmmm, już mi przeszło :(
"Gdyby Ewa nie skosztowała jabłka, cóż ciekawego zdarzyłoby się przez miliony lat? Nic." - Paulo Coelho
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Cross, oświeć mnie proszę co oznaczają te gwiazdki przy nickach, kolory i ilość, please ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Daj szansę Marianowi !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem. Im więcej piszesz postów tym masz więcej gwiazdek. Najpierw są szare, później pomarańczowe a na koniec niebieskie.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
ja poznałam mojego byłego przez CZATA i to jakaś masakra była...

mam taką opinię, że każdy kto przesiaduje na czatach, to coś z nim nie tak... zaznaczam przesiaduje - nie bywa.
"Komputer to logiczne ogniwo w rozwoju człowieka: inteligencja bez moralności." - J. Osborne
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
oj, też mogłabym coś na temat randek w ciemno powiedzieć. bywało się, spotykało. i co? i nic....zero, null , katastrofa....
zaczynam się zastanawiać, czy "normalni" faceci już wymarli...?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
może być tak jak u mnie,
pisaliśmy ze 2-3 godziny, postanowiliśmy się spotkać i byliśmy razem 4 lata
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo dziękuję, myślałam, że to np. administrator, moderator itp.
Teraz jestem bardziej "oświecona", oczywiście w kwestii gwiazdek ;)
Wszyscy piszecie, jak to faceci okazują się oszustami i krętaczami, gdy tak naprawdę kobiety wcale nie pozostają w tyle... sprzed kilku dni... po krótkiej wymianie korespondencji wymieniamy się fotkami, laska fajna, robi miłe wrażenie, pisze z sensem... gdzieś między wierszami doczytuję że ma parę kilo za dużo, wracam do zdjęcia... nic na to nie wskazuje... umawiamy się... na miejscu szok!! baba wielka w d*psku jak szafa trzydrzwiowa, buzia może trochę podobna ale zdjęcie sprzed co najmniej czterech lat... buzia tłusta, wielka, do tego wciska się w mini, szwy na d*psku puszczają... a ona mówi lekko puszysta :)) Błagam Was!! żadnych randek w ciemno!!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
No właśnie też tak się może zdarzyć :(
Ale bardziej mi o atmosferę tego pierwszego spotkania chodzi, bo może chyba być tak sztuczna, że nic z tego nie wyjdzie, bo obie strony chciały "dobrze wypaść"
Franek, może w tej korespondencji, trzeba było jednak o te nadliczbowe kg. dopytać, skoro to dla Ciebie takie istotne? Po co się potem tak niemiło zaskoczyć?
Każdy ma inny gust i na co innego zwraca uwagę, a kobitka widocznie tak właśnie siebie postrzega i chwała Jej za to, ale niekoniecznie trzeba w tym wypadku się spotykać...
Hej
ja kiedyś byłam na randce w ciemno trwała 3 lata fajna była facet z klasa ale coz skonczyło się :(((
"Kobieta jest to przysmak Bogów, byle go diabeł nie przyprawił."
Ja lubie erotyczne randki w ciemno.Choć znamy sie tylko ze zdjec.Ale jest fajnie i podniecająco.
Która ma chęć na taką randkę z fajnym dojrzalym panem??? yetol@op.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
> postanawiamy się spotkać i co???

i różnie.
Często jest to spotkanie jednorazowe
Czasami kończy się w łózku (niekoniecznie za pierwszym razem) - ale to, że tak się skończy przeważnie wiadomo przed spotkaniem
A czasami kontakt przeistacza się w związek koleżeński, bez erotycznych podtekstów.
A czasami coś zaiskrzy...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry