Widok

Randka w ciemno (?)

Zakładam nowy wątek, bo jestem bardzo ciekawa Waszych wrażeń, sama nigdy nie byłam na takiej randce, ale powoli zaczynam taką opcję dopuszczać..

Wyobrażam to sobie tak:
Piszemy z kimś długo(wiem, to pojęcie względne), poznajemy się na ile to możliwe przez net, pokazujemy swoje zdjęcia, potem dzwonimy i wreszcie postanawiamy się spotkać i co???
"Gdyby Ewa nie skosztowała jabłka, cóż ciekawego zdarzyłoby się przez miliony lat? Nic." - Paulo Coelho
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dla mnie nie ma znaczenia czy książka jest już "oczytana" czy jest nowa,no może wkurzam się jak brakuje kartek w najlepszym momencie;)
Stare książki mają "duszę":)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
...a kartki strasznie wysuszają palce:)

Zawsze możesz zastosować krem nawilżający ;)

Nie mogę powiedzieć, że nie lubię starych książek, takie też czytałam, na mojej półce też już mam takie z pożółkłymi stronami. Ale bez zagiętych rogów i notatek.Kiedyś miałam taki okres w życiu, że wypisywałam sobie co ciekawsze cytaty do specjalnego zeszytu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To ja też wpisuję się na listę czytelników książek. Używalność nie ma dla mnie znaczenia.
Na drugim miejscu mogą być ewentualnie wersje elektroniczne na czytnikach ebooków. Natomiast audiobooki zupełnie mi nie wchodzą, wyłączam się, a nawet zasypiam.
lubię cyfry i litery
Tak sobie właśnie pomyślałam, że nie skreślałabym zupełnie audiobooków w moim przypadku, może przyjść czas, że wzrok mi się pogorszy (znacznie) i nie będę mogła już czytać, wtedy taki audiobook to będzie jak wybawienie.
Wprawdzie nieczęsto mi się zdarza wysłuchać ale lubię słuchowiska radiowe:)
Jakiś czas temu kupiłam sobie Wichrowe Wzgórza w interpretacji Karoliny Gruszki i Adama Woronowicza, to jest moja ulubiona książka w każdej dostępnej formie :)
"Na drugim miejscu mogą być ewentualnie wersje elektroniczne na czytnikach ebooków."

Książka, która nie jest papierowa dla mnie przestaje być książką. Może to i zacofanie ale nic na to nie poradzę.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry