Widok
nie wiem, czy cos dadzą opinie o przedszkolu np z Zaspy, czy zabianki skoro jesteś z Matemblewa. Dowożenie dziecka taki kawał to męczące. No i sporo czasu się na tym traci.
Osobiście uważam, ze przedszkole warto wybrac blisko domu, bo potem wiekszość dzeci chodzi do tej samej podstawówki i jest mniejszy stres dla dziecka. Albo blisko pracy.
Osobiście uważam, ze przedszkole warto wybrac blisko domu, bo potem wiekszość dzeci chodzi do tej samej podstawówki i jest mniejszy stres dla dziecka. Albo blisko pracy.
Mój synek zaczął chodzić od paru dni do Przedszkola 84 na Morenie. Póki co jestem bardzo zadowolona jeśli chodzi o okres adaptacyjny i podejście opiekunek z grupy mojego synka do dzieci. Widać, że opiekunki po latach pracy dokładnie znają potrzeby dzieci i wiedzą jak im zredukowac stres związany ze zmianą w ich życiu jaką jest rozpoczęcie korzystania z przedszkola. Jestem również po pierwszym spotkaniu dyrekcji z rodzicami i nie mam nic do zarzucenia jeśli chodzi o sprawy organizacyjne.
Tak więc jak na razie jestem bardzo na TAK.
Tak więc jak na razie jestem bardzo na TAK.