Widok

Raport drogowy (4 lipca 2014), ost. aktualizacja: 17:00

Na drogach Trójmiasta Motoryzacja Temat dostępny też na forum:
Wylotówki przejezdne

Na koniec raportu sprawdziłem dla was sytuację drogową na wylotówkach z Trójmiasta. Do Redy i Rumi jedziemy z Gdyni powoli, wine ponoszą prace na ul. Morskiej. Z tego powodu też stoi ul. Morska. Gorzej jest też na wylotówce do Chwaszczyna, gdzie stoimy od rogatek Gdyni do ronda.

W Gdańsku śmiało można jechać w kierunku Kolbud, a także Żukowa. Wyjazd w kierunku Warszawy i Straszyna bez problemów. Przejezdny jest również Trakt do Pruszcza Gd.

Obie obwodnice są przejezdne.

Niestety Trasa Kwiatkowskiego w Gdyni do ul. Morskiej i al. Zwycięstwa przy Klifie w Gdyni wciąż zakorkowane.

Uważajcie na obwodnicę, która jest zakorkowana w stronę Gdańska przed Matarnią. Kierowcy tracą tam do 30 minut.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

korek na 7

Ktos moze mi powiedziec co dzieje sie na 7 bo juz od ponad godziny stoimy w korku na wyjezdzie z gdanska
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

on

za nadmierna predkość tam jest 50 przy tej prędkości skończyło by się na złamaniach
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

był 1 który zmarł drugi to jego brat mojego taty koledzy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdańsk Główny

Niestety mój sąsiad. Drugi motocyklista to był jego brat. Miał 24 lata i powiedzcie mi za co zginął był dobrym człowiekiem i grzecznym całe życie miał przed sobą. A winę ponosi ten je***y rusek jeździł z lewego pasa na prawy a on próbował go ominąć i się stało :( Ruski nie powinni mieć wstępu do Polski bo robią tylko chaos i zamieszanie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie przezyl

gdansk glowny

Niestety motocyklista nieprzezyl...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

motocyklista wypadek w gda

nie wiem jakim cudem kask zostal na kierownicy motocykl honda cbr 600rr bialo zielona 2007 rok podejzewam kask arai malowanie monstera mam nadzieje ze gosc przezyl .. wypadek wygladal tragicznie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

No to właśnie to napisałam ze jest korek a jakiś baran pisze w raporcie ze nie ma!!!!Naucz sie czytać ze zrozumieniem!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam 13 lat i byłam świadkiem wypadku. Czekałam na autobus około 21,50 siedziałam na przystanku z koleżankami i kolegą. Nagle słyszymy hamowanie motoru. Patrzymy i motor stanął bokiem, chyba chciał uniknąć zderzenia z zamochodem, albo stracił panowanie nad motorem. Leciał w powietrzy z 20 metrów dalej spadł. Leżał na ulicy nie przytomny chyba nie żył. Krew leciała mu z nosa i głowy. Motor leżał przed przystankiem rozbity, z wylanym paliwem. Ten Pan chyba musiał zaczepić głową o kierowince bo kask został na kierownicy. NIE ODPADŁA MU GŁOWA. Drugi motorzysta chyba jego kolega jechał na drugim motorze. Zył był świadomy wszystkiego. Widziałam twarz tego Pana. chyba nie zył. Jak wsiadałam do autobusu reanimowali go. MODLE SIĘ ŻEBY ZYŁ. Jechał środkowym pasem jezdni, jak by jechał tym bliżej przystanków na dworcu by motor wpadł we mn i moich przyjaciół! ;C NIE ZAPOMNE TEGO DO KONCA ŻYCIA
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Biały naked, raczej honda z vw t4 ba ruskich blachach sie strzelilo. Slady hamowabia były.

ciężki stan
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Motocyklista

Dziękuję za informacje a więc żadnych ofiar śmiertelnych ? Całe szczęście ale takich idiotów jak oni powinni karać Tylko zagrożenie na drodze stwarzają Pozdrawiam miłej nocy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ranny tylko jeden motocyklista

Motocyklista

Scigacz kask szary wie ktos czy oni zyja prosze o info
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
wiesz może chociaż czy kask był bały?? Jakiego typu to był motocykl? Proszę o info

Motocyklista

Były dwa motory dwa motory uderzyły kask leżał kilka metrów dalej co jest z drugim motocyklistą ? Porszę podawać inforamcje co się stało temu pierwszemu ?

ja mam info tylko o jednym

Motocyklista

A co z drugim ? Przeciez na miejscu jeden nie miał głowy ? ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy wiesz czy był to motocykl turystyczny czy ścigać??

motocyklista jedzie do szpitala, więc żyje
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0