Widok

Raport drogowy (6 grudnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00

Autopilot Na drogach Trójmiasta Motoryzacja Temat dostępny też na forum:
30 minut tracimy na Sopockiej w Gdyni

Al. Niepodległości w Sopocie i al. Grunwaldzka w Gdańsku w stronę Gdyni stoi. Na wysokości Żabianki stoi auto na awaryjnych i czeka ma lewym pasie na zbawienie - informuje nasz czytelnik.

Mamy kłopoty na al. Armii Krajowej. Korek do obwodnicy ciągnie się na odcinku 800 metrów do ul. Łostowickiej.

Zakorkowana jest także ul. Spacerowa do centrum na całej długości. Podróż tamtędy to stracone 30 minut.

W Gdyni Sopocka zakorkowana już od Brodwina do Karwin. Jazda tam to strata dobrych 30 minut. Trzymajcie się tam mocno. Wolno jedziemy Małokacką do Witomina.

Maciej Naskręt
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

trzeba było siedzieć na d*pie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Żukowo - Gdańsk

Jak wygląda trasa z Żukowa do Gdańska?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wejherowo-Koscierzyna

Wyjazd dziś z Wejherowa o 13.00 o godz.20.00 jestem w Zukowie... Wszystko stoi-jak nie jeden tir to drugi w poprzek...skończyło mi się paliwo a na stacji w Zukowie awaria prądu ... Rekord trasy!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sopocka przejezdna

Sopocka była przejezdna całkowicie około godz 19:00 w obie strony; Wielkopolska bez utrudnień

żeby dostać się do Żukowa najlepiej jechać na Banino w Ręboszewie skręcić przy kapliczce na płyty na Pępowo i z Pępowa na Żukowo tak da się objechać. Sama tak wracałam. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

dzella

możesz przestać spamować?? dostałaś już odpowiedź - Miastem lepiej!!!

prawdopodobnie TIR lub ciezarowka lezy na jesdni i czeka na ciezki sprzet do podnoszenia , wspolczuje , ja wrocilam z tej trasy do siostry na Dabrowke , jechalam 3,5 godziny z Gdyni do Chwaszczyna
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trasa Chwaszczyno - Koleczkowo

ktoś może jechał nie dawno tą trasą? Proszę o wskazówki

Jak droga z Miszewa do Zukowa?

Gdansk Sopot Gdynia

bardzo duzo tirow jezdzi przez miasto. Trzeba uwazac, bardzo powoli ruszaja zjezdzaja a czasami zatrzymuja sie na srodku drogi zeby spytac o droge, ktoredy jechac :)

ktoś coś wie?

centrum gdyni do centrum sopotu droga

rozowa pozniej glowna 30minut.

Najgorzej wyglada Gdansk - masakra - bloto posniegowe a pod spodem lod. Predkosci max 30km/h

Z info od kolezanki z godziny temu obwodnica od matarni do chylonii 45minut a w przeciwnym kierunku stoi

Gdynia - Kościerzyna

Od 15.00 jedziemy z Gdyni w kier Kościerzyny, dojechaliśmy do Tuchomia. Prawie 6 godz.
Wszystko stoi. Czy ktoś wie co tu się dzieje?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ktoredy z pruszcza do sopotu????????????

jak dojechac

bo ochujeje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

przeczytaj nizej

moje wskazowki
do góry