Widok

Ratunecku! popsuła mi sie pralecka!

Ratunecku! popsuła mi sie pralecka!
Witojcie Trójmiastowice!
Może ktuś z ludzisków przez psypadek jakiś ....człek ludzki ma na zbyciu malusieńką praleckę. Bo ja facet jest samiusieńki jak palec łu nogi, (tak się złozyło jakoś), który samolubnie łopiekuje się siedmioletnią córecką. A w dodatku lubiem czystość i często pierem....jak babcie se kocham. Lubię jak sie miesa i sie miesa w bebnbenku...:-) Łod jakiegoś czasu jezdem bez roboty, (byłem za pracom i tu i ta, a nawet na Pana Prezydenta ....Wałęsem ja se natrafił, ale człek wyzwał od roboli i poszczuł tyko body garbem) wiec nie stać mnie, by cosik zakupić, ale żeby być człekiem w porządku mogam się jacoś odwdzięcyć, łodpracować w polu lub podmienić się na cosik dla Państwa cennego. Posiadam (dla psykładu) spory zbir łobrazów łolejnych (prowadził ja kiedyś w Sopocie, cyli w kurorcie znaczy sie...galerię dla galerników). Może ktyś chciałby się zamienić, albo cosik z tego zbiru zakupić, wtenczas środki przeznaczył bym na zakup jakiejś pralecki do prania. Trosecke prosecku, trosecke... i sie miesa, sie miesa....ach jak ja se lubie posłuchać bębna, posłuchać jak dziwińczy. Moja staruszka pralecka podła na polu boju i nie wiem, czy dożyje reaktywacji....bo w systemie 4RP się już nie łopłaca! Takie czasy pieruńskie!
Zadowolem siem chociażby wirówecką do łubrania, bo po praniu ręcnym coś mi ta przepierka słabo sychnie.
Sławomiro
e-mail- rama-art@wp.pl
GG - 31742686
Skype - freeman-33
kom - 796-570-817
Ps....a po takim łogłoseniu ....no....jutro się łobudze, a pod drzwi tłumy ludzisków ....ciskają się pieruny jeden przez drugiego...z pralecką każdy na pleckach i....przeksykują sie na wzajem....weż ty mojom praleckę panocku, a zobac na moją jaka duza, a moja jaka pikna....a to dozył ja se casów piknych.....w 4 RP sami ludziska o złotych serduchach!

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

całkiem, całkiem...

fajnie, że masz takie pozytywne nastawienie i super by było, gdybyś tę pralkę dostał - serdecznie Ci tego życzę
fajne ogłoszenie (choć trochę irytująca maniera to seplenienie i niby-góralszczyzna)
gdyby nie to, że sama mam popsutą pralkę, to chyba bym się podzieliła :D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

haha

Ogłoszenie bombowe :) posiadam jedna pralke wiec sie nie podziele ale zycze szczescia mam nadzieje ze znajdzie sie jakas zyczliwa osóbka :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Społeczność

J. Haponiuk 3 obrazy - olej na płótnie (9 odpowiedzi)

J. Haponiuk 3 obrazy - olej na płótnie Sprzedam trzy obrazy Jerzego Haponiuka, olej na płótnie,...

przyjmę samochód (14 odpowiedzi)

przyjmę samochód przyjmę samochód jest mi niezbędny aby wozić dziecko do przedszkola oraz do...

do góry