Widok

Raz można ?

„sprawcą przemocy domowej” jest osoba, która "powtarzającym się umyślnym działaniem lub zaniechaniem, w szczególności narażając na niebezpieczeństwo utraty życia lub uszczerbek na zdrowiu, narusza prawa lub dobra osobiste osoby najbliższej albo innej osoby wspólnie z nią zamieszkującej i gospodarującej i wobec której w związku z tymi zachowaniami wszczęto procedurę »Niebieskiej Karty«".

Czyli raz można ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ten propagandowy bełkot który produkujecie nazywasz rzucanie pereł przed wieprze? Mam dla was kilka faktów. Po pierwsze primo jedynym pisowskim betonem tutaj jest łowca. Po drugie primo waszym celem nie jest prowadzenie dyskusji a tworzenie nowych oraz pogłębianie istniejących podziałów społecznych i prowadzenie agitacji politycznej. Stąd w waszych wypowiedziach bolszewicy, PRL itp. To negatywny PR, który z dyskusją nic wspólnego nie ma. Dyskusja polega na wymianie poglądów a nie głoszeniu swojej linii programowej jako jedynej właściwej i przechodzenia do ataku ad personam kiedy nie daje się ona obronić jak macie to w zwyczaju.

"Zwyczajnie wyznaję zasadę, że nie marnuje się amunicji i nie strzela do przeciwnika, którego tą bronią nie z walczymy"
Szkoda że tylko wyznajesz a nie stosujesz w praktyce bo dla ugrupowania, którego jesteś wyznawcą na tym forum zrobiłeś więcej złego niż dobrego
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Sky : gdy byśmy chcieli komentować każdy przekręt, głupotę, małostkowość, kłamstwo, podłość, ksenofobię którą raczy nas każdego dnia ta banda, to nie robili byśmy nic innego, niż komentowanie tego tu i ówdzie. Jestem pewny, że jaki koń jest, każdy widzi. Mądrego nie trzeba przekonywać i tłumaczyć mu jak jest i co trzeba zrobić. Rozumiemy się bez słów. Głupiemu to i referatu mało. I choćbyś z naiwnością rzucał przed nim perły, to i tak będzie ryjem zbierał pomyje i chłeptał własne g....o. Nikogo z tutejszych betonów nie przekonaliśmy, nie otworzyliśmy im oczu. Co najwyżej eskalowaliśmy wzajemną niechęć. Podział jest trwały i głęboki. Z tym się trzeba pogodzić i nauczyć żyć obok siebie. Dlatego z coraz większym dystansem podchodzę do komentowania tutaj tego, co z całą pewnością było by tego warte, gdybyśmy mieli za adwersarzy światłych i otwartych na poglądy innych ludzi. To absolutnie nie świadczy że zobojętniałem, lub przestało mi się chcieć. Nie. Zwyczajnie wyznaję zasadę, że nie marnuje się amunicji i nie strzela do przeciwnika, którego tą bronią nie zwalczymy. Udało się jedno : pogonić tego propagandowego trolla, który swoją aktywność w publikowaniu fakenewsów, pomówień i kłamliwej propagandy, zazwyczaj nasila przed wyborami. I czy jest to zasługą Twoją, moją, czy oryginałów spod znaku Prawdy i Gdyni, trudno ocenić. Faktem jest, że tego co wypisywał nie dawało się mu w żaden sposób obronić. Pokłócił się w swej zapalczywości nawet ze swoimi sprzymierzeńcami.
Do admina : proszę nie przenosić tego tematu do Polityki, jest to bowiem temat dotykający socjologii i zjawisk patologicznych w polskim społeczeństwie, którego jedynie częścią jest oddziaływanie na politykę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czyli raz a dobrze, tak ? wg projektu ustawy ??
Ja pierdo*e !!!!!
Chociaż i tak do tej chwili to trzeba "zbierać dowody" (ofiara) i potem zgłosić, udowodnić, a najlepiej przyjść z oprawcą z własną głową pod pachą - wtedy - może "zajmą się sprawą" Panowie policjanci, prokuratura, i inne tym podobne.
Mam to za sobą. I nikomu nie życzę.
Wierzę, że tylko na mojej KPP tak traktuje się pokrzywdzone osoby. Tak nieludzko. A może tylko (!) tak potraktowano mnie.

Ten "zapis/projekt" to jakiś **** (brak słów w j. polskim) pisał.
Uśmiech kosztuje mniej niż elektryczność i daje więcej światła.

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Vibracje (29 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Grajdołki (252 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry