Re: Mamusie majowo - czerwcowe 2014 *4*
ja zawsze bigos robię jednego dnia, ale najbardziej lubię z mieszanej kapusty, tzn. trochę świeżej, trochę kiszonej.
Kiszoną gotuję osobno, słodką z podsmażonym mięsem osobno i jak obie...
rozwiń
ja zawsze bigos robię jednego dnia, ale najbardziej lubię z mieszanej kapusty, tzn. trochę świeżej, trochę kiszonej.
Kiszoną gotuję osobno, słodką z podsmażonym mięsem osobno i jak obie kapusty są miękkie (2-3 godz.) to mieszam je razem, przyprawiam i gotowe :D
Narobiłyście mi smaka :P
Ja też mam straszne jazdy na różne "smaki" w tej ciąży - teraz faza paprykarzu i sera żółtego ;) a 3 dni bym bigosu nie gotowała, bo bym się bała, że za 3 dni już nie będę miała na niego ochoty ;)
zobacz wątek