Widok

Re: Wypłaty 500+

Czy ktoś dostał już może z MOPS decyzje lub wypłatę 500+ ? podobno cos się ruszyło czy ktoś cos wie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Otrzymałam decyzję 27 kwietnia a przelew 28 kwietnia.Szybko i sprawnie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ktoś cos jeszcze wie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
piszecie o podatku za nieruchomość?
Nie o tym co się na dziecko ma dostac
Bojano zostało wyłączone z programu 500+ ponieważ mieszkają tu zbyt zamożni ludzie😁
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
500 + dostają właśnie zamożni ludzie, bo ukrywają swoje prawdziwe dochody :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
500+ nie zależy od dochodów na drugie i kolejne dziecko (dochody są ważne na pierwsze)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
należy się to brać nie robić przykrości rządowi, jeszcze domagać się na pierwsze ,obiecywali
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
należy się jak świni siodło . darmozjady ....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie dostałam jeszcze decyzji na piśmie, ale przelew dotarł dzisiaj, tj. 24 maja.
Nasza gmina jakoś się chyba nie śpieszy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wypłaty w maju były 12 i 23 maja. Proszę dzwonić do Gopsu, jeśli nie dostało się decyzji, bowiem elektroniczne wnioski wysłane np.1 kwietnia do nich nie dotarły.
Znajoma dostała 20stego mają. Ja składałam osobiście w szkole. Pani cały czas mówi ze mamy trzy miesiące zadzwoniłam dziś na infolinię i tam pani powiedziała ze nie mogą tak odpowiadać ze muszą udzielić info czy wniosek jestrozpatrzony a zzawsze odbiera strasznie nie miła pani
czy coś się ruszyło w naszej gminie?? chyba dostają tylko Ci co nie brali na pierwsze dziecko
Z tego co wiem wnioski są rozpatrywane w kolejności przyjęcia, i fakt te które dotyczą pierwszego dziecka mają o wiele dłuższą procedurę, z tego co mi tłumaczono to inne instytucje muszą potwierdzić np. zarobki itp.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Bojano

Do licznych włascicieli psów (28 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

Nawodnienie ogrodu - ciśnienie wody - Bojano (8 odpowiedzi)

Cześć, Czy ktoś może podać jakie ciśnienie wody ma w kranie w ogródku? Czy jest szansa na 4...

Biuro Rachunkowe - gdzie w okolicy? (43 odpowiedzi)

Jest gdzieś w okolicy Koleczkowo, Bojano jakieś działające biuro rachunkowe? Verso z Bojana chyba...

do góry