Widok

Recital Mirosława Czyżykiewicza

Recital Mirosława Czyżykiewicza Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Recital Mirosława Czyżykiewicza, 24 sierpnia 2008 - 27 sierpnia 2008 godz. 20:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

p22

Jakiś czas temu pewien albsolutnie wyjątkowo interesujący Krzysztof wysłał mi utwór pt "Tańcz, Parlando!", siła tej pieśni w połączeniu z osobowością osoby, która mnie z tym utworem zapoznała zachęca bardzo do bliższego zapoznania się z twórczością p. M.Cz. No i pewnie się wybiorę na sobotni recital, o ile bilety będą dostępne przed samym występem.

Niezwykłe przeżycie. Doskonała muzyka, wspaniała poezja, niepowtarzalny klimat.
Bardzo polecam.

Nie wiem czy bylismy na tym samym koncercie ??

lepiej było obejrzeć wczorajszy mecz Wisła-Barcelona.
Jedyny jaśniejszy punkt to finałowy Wysocki i piosenka Agnieszki Osieckiej.

Niestety- między tekstami które powstały z myśla o śpiewaniu a tekstami do których ktoś - bądźmy szczerzy słabo- dorobił "ilustrację muzyczną"- jest przepaść.
Brodski kompletnie do mnie nie trafia.
No i koncert w wykonaniu artysty "pod dobrą datą" to elementarny brak szacunku dla widzów, którzy kupili nie takie tanie bilety

Inne tematy z forum Rozrywka

Pho3nix IRONKIDS Gdynia (3 odpowiedzi)

Przed Pho3nix IRONKIDS Gdynia na trasie pojawią się dzieciaki. Po raz kolejny najmłodsi staną na...

Anyma - ÆDEN World Tour (12 odpowiedzi)

Cyfrowa rewolucja i wizjonerskie melodic techno po raz pierwszy w Polsce w tak spektakularnej...

Całuj i adieu? Operetka i musicale (3 odpowiedzi)

Koncert w malowniczej scenerii amfiteatru plenerowego na Kamiennej Górze. Trzy głosy żeńskie i...

do góry