Widok

Red Bull X-Fighters Live

Red Bull X-Fighters Live Temat dostępny też na forum:
2 lipca : ul. Długa w Gdańsku o 16:003 lipca : Molo w Sopocie o 21:00Nadchodzące wielkimi krokami lato będzie dla fanów freestyle motocross bardzo emocjonujące. 27 lipca odbędzie się w Madrycie finał Red Bull X-Fighters 2007, a już 2 lipca nad polskim morzem startuje Red Bull FMX Seaside Tour. Podczas trwających osiem dni pokazów w dziewięciu nadmorskich miejscowościach będzie można zobaczyć ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo bardzo sympatyczna sprawa takie show :)
Gdyby nie praca pojechałabym za nimi do Łeby ;P

Sopot

Nie spodziewałem się, że na tak małej przestrzeni uda im się zorganizować tak duże widowisko!
Naprawdę bardzo ciekawy pokaz, kto nie widział niech żałuje albo zobaczy filmiki:
http://pl.youtube.com/watch?v=g1vcAKSLCm0

W Sopocie było bosko. Gadałam z Rennerem bo mnie pamiętał z poprzedniego dnia w Gdańsku. Rozmawiałam z nim na temat imion jego synków, spytał się nawet czy chce ich zobaczyć i wyjął z portfela zdjęcie i mi pokazał Ridera i Racera! Potem po pokazie jak poszłam po autograf to zagadał jak mi się podobało mimo że tłum był ogromny i wszyscy chcieli autografy. Kochany Ronnie. Mam nadzieje że chłopacy wrócą tu za rok. Mata i Jimbo też roznosiła energia i nawet zabrali mi aparat i przeglądali zdjęcia komentując je! Szaleni chłopcy. Pokaz był świetny. Przedłużany i przedłużany. Gdańsk się nie umywa do tego. Szkoda tylko że Mat już wrócił a Ronnie wraca dziś do domu. Może za rok...

było z****iscie i ci ktorzy tam byli, tak jak ja nie powinni miec co do tego wątpliwosc :)

Inne tematy z forum Rozrywka

Cudawianki 2026 | Lato zaczyna się #wGdyni (9 odpowiedzi)

Lato zaczyna się #wGdyni - to prawda znana od lat. Nie inaczej będzie i w tym roku. Już 27...

OKI na molo (5 odpowiedzi)

Best Day Ever w Gdyni. OKI ponownie organizuje darmowe wydarzenie dla fanów podczas Open'era. Tym...

Wyścig pływacki dookoła Molo im. Jacka Starościaka (4 odpowiedzi)

Na to wydarzenie czeka z pewnością wielu fanów pływania w wodach otwartych. Kultowy Wyścig...

do góry