Widok

Red Bull X-Fighters Live

Red Bull X-Fighters Live Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Red Bull X-Fighters Live, 2 lipca 2007 - 3 lipca 2007 godz. Info w opisie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zmiana miejsca i godziny

Targ Węglowy, 21:00

pochowane to wszystko

Czemu do jasnej %@# zawsze o takich newsach człowiek się dowiaduje przypadkiem robiąc SEARCH, lub od znajomych. Czy fizycznie na stronie nie ma miejsca na taką rubrykę jak IMPREZY/WYDARZENIA aby najnowsze skatalogowane eventy mogły się tam znajdować? jak narazie w wielu przypadkach przez takie realia, trojmiasto.pl jest ostatnim miejscem gdzie można wygodnie znaleźć aktualności dot. wydarzeń :(

Czy napewno w Gdańsku impreza będzie też o 21???????

TO 16 CZY 21?? KTOS MOZE TO POTWIERDZIC?

!!!!!!!!!!!!!!!!

Na stronie red bull'a pisze ze zmienieono godzine na 21 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

było fajnie ale krutko

A ja wygrałam koszulke

O rany ja tam byłam !! :P zgłosiłam sie do konkursa dostałam koszulke, zgrzewke red bulla i płytke z fmx !! zaciesz jak cholerka heheeh

Ps. Pozdro dla Orunie hehehe :P

pozdro x]]]]]]]]

szkoda ,że tak krótko

Taka impreza, takie wydarzenie i niesamowite ewolucje w powietrzu i chyba niecałe 30minut skakania :( pomyłka. Już nawet na wysokich lotach w zimie łącznie 1,5h skalali...a było -10*C chyba nawet.

Co to miało być? Jak się publika zaczęla rozkręcac to ogłoszono koniec zabawy. Wg mnie powinno się to zacząć wcześniej jakimis popisami w stylu palenie gumy i jazda na kółku aby publike rozruszać. A tak parenaście skoków i koniec. Czuje niedosyt.

Opinia

Super impreza z udzialem swiatowej klasy zawodnikow. Backflipy Matta Rebedeau`a czy whipy Roonie Rennera to klasa swiatowa. Moze i nie trwalo to zbyt dlugo ale pokaz byl naprawde rewelacyjny i chlopaki pokazali naprawde klase. Pozatym po zawodach moznabylo sobie pstryknac fote z chlopakami ( mam 2 z Rennerem) czy zdobyc autografy ( moja koszulka popisana jest przez Matta i Ronniego). Oby wiecej takich imprez w Polsce. FMX Rulez !!!!

Jako, że po wczorajszym mam niedosyt to wybiorę się dziś do Sopotu zobaczyć raz jeszcze.

Pierwszy raz byłem na takiej imprezie. Dla mnie to prawdziwi pozytywni wariaci! MEGA WIDOWISKO !

bosko

Bylo bosko a kolesie tacy ze...;)dosyc ze kreca mnie mototry to jeszcze teraz ich posiadacze:P
Pozdrawiam.Bylo superrr!!!!

Było naprawdę super!!!!!

Pokazy skoków były boskie! Kolesie dali niezły pospis na wczorajszej imprezie!!!
Byłam wczoraj podwojnie zachycona ponieważ pstryknęłam sobie fot.e z Matem Rebeaud'em i Jimmim Verburgh'iem!!!
BYŁO BOSKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pisze się krótko, a nie krutko, te błędy w opiniach są po prostu żenujące!!!!

Marudzący, że krótko- no cóż, to są światowej klasy sportowcy, zapłacili im za 30 min skoków to skaczą 30 minut i ani minuty dłużej. Są najlepsi więc mogą dyktować warunki- szczególnie, że takie objazdowe show w Polsce- której niemal nie znają -jest naprawdę 'dorywczą pracą'..
Warto to zobaczyć, nawet jedynie dla tych 30 minut totalnego szaleństwa :)

A na wysokich lotach- w porównaniu do X Fighters nic nie było ;P
Dlatego mogli sobie skakać te 1,5 h w -10C ;)
Dla tych zawodników to średni prestiż i za dużo mają do stracenia żeby dawać z siebie wszystko na nic nie znaczących dla nich pokazach :) Oni stawiają jednak na wyższej klasy imprezy - nie ujmując nic red bullowi i temu genialnemu show ;)

...

Jak ktos nie ma nic do powiedzenia to lepiej niech nie pisze w ogole! Nie powiem kto tu jest żenujacy!

No rzeczywiście- w Sopocie było chyba lepiej niż w gdańsku :)
Genialna atmosfera :)

Inne tematy z forum Rozrywka

4. Baltic Opera Festival (3 odpowiedzi)

Latem Gdańsk i Sopot zamienią się w operowe serce Europy podczas Baltic Opera Festival 2026. W...

Inside Seaside 2026 (8 odpowiedzi)

Po niesamowitej, trzeciej edycji Inside Seaside ruszamy ze sprzedażą biletów na 2026!Limitowana...

Bezpłatne badanie kręgosłupa dla osób aktywnych zawodowo (4 odpowiedzi)

Fundacja Innowacje dla Zdrowia realizuje projekt Mniej bólu, więcej ruchu plecy gotowe na...

do góry