Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Agnieszka - opinia Oddałam auto na diagnostykę i naprawę zawieszenia. Przed rozpoczęciem naprawy...
~Agnieszka
1

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 17 października 2022

Agnieszka - opinia Serwis Reetz zajął się likwidacją szkody mojego auta. Obsługa była...
~Agnieszka
1

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 17 października 2022

Bożena (OPEL ) - opinia Jak większość osób trafiłam tu przez przypadek . Od razu spotkałam się z...
~Bożena (OPEL )
1

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 26 września 2022

Bmw Artur - opinia Naprawiałem w tym serwisie Opla corsę i jestem bardzo zadowolony :) Świetna...
~Bmw Artur
1

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 21 września 2022

Łukasz J - opinia Naprawa dotyczyła szkody VW Passat B8 która została wykonana starannie i w...
~Łukasz J
1

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 21 sierpnia 2022

Dominika - opinia Serdecznie polecam! Korzystałam z usług wielokrotnie i zawsze jestem...
~Dominika
1

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 19 lipca 2022

Tetiana - opinia It was the best experience of the car service. Someone stole both...
~Tetiana
1

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 30 czerwca 2022

Tomasz Ford - opinia Usługi wykonywane na najwyższym poziomie. Wcześniej wykonywałem naprawy w ASO...
~Tomasz Ford
1

dodano: 29 czerwca 2022

Elżbieta - opinia Jestem zachwycona jakością i poziomem firmy Reetz Service. Profesjonalne...
~Elżbieta
-

dodano: 13 czerwca 2022

Małgorzata - opinia Bardzo miła i szybka obsługa. Samochód oddany czysty i wypolerowany....
~Małgorzata
1

dodano: 13 czerwca 2022

Cezary - opinia Moje wrażenia: Solidni , z gwarancją , bezgotówkowo, części oryginalne...
~Cezary
-

dodano: 2 czerwca 2022

Ignacy - opinia Naprawa lakiernicza wykonana na najwyższym poziomie, oryginalne części ,...
~Ignacy
-

dodano: 2 czerwca 2022

Michał - opinia Świetna jakość zarówno usługi jak i obsługi. Wszystko wykonane zgodnie z...
~Michał
1

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 31 maja 2022

Paweł - opinia Jakość wykonanej naprawy jak w autoryzowanym Serwisie ,powiem więcej odcień...
~Paweł
1

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 31 maja 2022

JA. - opinia Profesjonalna obsługa naprawy po kolizji z OC sprawcy, Chlopaki przystojne,...
~JA.
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 27 marca 2022

Robert - opinia Firma a dokładnie Pan Adam przeprowadzał likwidację szkody z polisy OC...
~Robert
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 16 marca 2022

Agnieszka - opinia Naprawa wgniecenia w drzwiach od kierowcy I rysy na lakierze na 2 drzwiach...
~Agnieszka
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 15 lutego 2022

Agnieszka - opinia Do warsztatu trafiłam przypadkowo jako że szukałam warsztatu najbliższego w...
~Agnieszka
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 11 października 2021

Anita - opinia Najlepszy warsztat , najlepsi mechanicy z sercem i pasją . Gdybym mogła to...
~Anita
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 4 października 2021

Martyna - opinia Po długich bojach dopiero tutaj poprawnie zdiagnozowano i usunięto problem....
~Martyna
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 17 maja 2021

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry