Widok

Reklamacja

Nie ukrywam ze bylismy z żona klientami którzy dosyc często odwiedzali w/w sklep. Ostatnia wizyta zakończyła sie zakupem połamanego wibratora za 227 zł (pisze o tym zeby właściciele wiedzieli o jaka reklamacje chodziło). Do tego jak to wspólnie po zakupie stwierdziliśmy ze nie był on pierwszej "świeżości". Co jest żenujące. Pani za kasa włożyła jak to zawsze baterie do środka stwierdziła ze wibruje i do torby. Jako zadowoleni klienci nie mieliśmy nigdy zastrzeżeń. W drodze do domu po otwarciu opakowania stwierdzamy ze jest doszczętnie połamany co zgłosiliśmy telefonicznie po 15 min od zakupu. Na drugi dzień oddaliśmy zabawkę i co mnie zdziwiło mieliśmy czekać na decyzje odnośnie reklamacji
co było juz dla mnie dziwne?!? To nie reklamacja tylko zwrot zakupionego bubla z waszego sklepu. Nie wiem czy warto jest być na tyle skąpym i nierzetelnym w swoim handlu skoro za 227 zł tracą stałego zadowolonego klienta, gdzie jestem w 300% przekonany ze towar był uszkodzony juz podczas zakupu, s panie za kasa sie tylko głupio uśmiechają i karzą podpisać uwzględniona reklamacje. Brawo właściciele! Na ta chwile niestety jestem wstanie wydać tylko negatywna opinie tu i gdzie bede mogl.
Moja ocena
obsługa: 1

asortyment: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odpowiedź obiektu

odpowiedź reklamacja

Szanowny Panie, dziękujemy za opinię o naszym sklepie. Jednak jesteśmy zmuszone do przedstawienia naszej wersji wydarzeń. Wibrator zakupiony przez Państwa był w 100% sprawny, sprzedawczyni włożyła baterie i podała Panu go do ręki (co mamy udokumentowane na kamerach przemysłowych) również nie zanotowałyśmy żadnego telefonu od Państwa w tej sprawie. Wibrator nie mógł być "nieświeży", ponieważ w naszym sklepie nie istnieje coś takiego jak zwrot towaru, gdyż jest to produkt zbyt intymny i nie nadaje się do powtórnej sprzedaży. Dlatego zgodnie z prawem, zabawka została przyjęta do reklamacji. Oddany do reklamacji wibrator był ewidentnie używany, o czym świadczyła różnica w wyglądzie przed i po zakupie. Przykro nam, że zaistniała taka sytuacja. Mimo wszystko zapraszamy do naszych salonów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szanowny Panie, dziękujemy za opinię o naszym sklepie. Jednak jesteśmy zmuszone do przedstawienia naszej wersji wydarzeń. Wibrator zakupiony przez Państwa był w 100% sprawny, sprzedawczyni włożyła baterie i podała Panu go do ręki (co mamy udokumentowane na kamerach przemysłowych) również nie zanotowałyśmy żadnego telefonu od Państwa w tej sprawie. Wibrator nie mógł być "nieświeży", ponieważ w naszym sklepie nie istnieje coś takiego jak zwrot towaru, gdyż jest to produkt zbyt intymny i nie nadaje się do powtórnej sprzedaży. Dlatego zgodnie z prawem, zabawka została przyjęta do reklamacji. Oddany do reklamacji wibrator był ewidentnie używany, o czym świadczyła różnica w wyglądzie przed i po zakupie. Przykro nam, że zaistniała taka sytuacja. Mimo wszystko zapraszamy do naszych salonów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry