Widok
ja wiem ze lechia i kaltyk nie maja zajecia
bo jedni odpadli z "kombinerkami Wejherowo" a drudzy to juz historia ale nie musicie caly czas tak dawac wyrazu zawsze na meczu Arki :) ale tak robicie zeby najpierw znizyc nas do swego poziomu a pozniej pokonac doswiadczeniem ale to nie ta klasa :) dajcie sobie spokoj :)
Ja bym...
nigdy nie chciał by Bałtyk grał ne Ejsmonda, natomiast arka nie ma z tym żadnych problemów; tradycja jest o tyle dobra jeśli przynosi korzyści - a jeśli nie to się sprzedaje własny stadion pedałowi esbekowi z krzywymi układami i się organizuje "górkę" na stadionie Bałtyku...
Jesteście mniej niż zero śledzie!
Jesteście mniej niż zero śledzie!
Ojrzynski wypiep**aj z arki dzis jestes zwolniony jezeli nie awansujesz do finalu a na to sie zanosi zeby zadnej bramki nie strzelic malo sytuacji wogole slaba pierwsza polowa a takie zapowiedzi ze bedzie atak nie wrozy to nic dobrego jeszcze masz 45minut zeby utrzymac posade bo inaczej wypad z arki wezcie sie do roboty w ll polowie i non stop atak. I w koncu strzelcie bramke.
BG Sympatyk
Będzie, ale dokładnie ostatniego dnia każdego miesiąca - i najlepiej kup sobie za to Kacper szafkę w Ikei, bo żadnego awansu te pedzie bez jaj nie zrobią. Mówię poważnie, nie dawaj tej kasy tym pedrylom od Pędzla!
Dopóki te łajzy rządzą Bałtykiem zapomnij o czymkolwiek!
I nie truj mi d*py publicznie Kacper!
Dopóki te łajzy rządzą Bałtykiem zapomnij o czymkolwiek!
I nie truj mi d*py publicznie Kacper!
na tym ze lechia jako pierwsza chciala abolicji.co sezon wchodzila wyzej z ligi a jak dorwali arke od razu przyszla z podkulonym ogonem zeby pzpn abolicje jej zalatwil.dlaczego to chciala??bo wiedziala ze prala.prala jak wszyscy.arke zlapali za reke lechie nie ale tak sie lechijka wystraszyla ze pierwsza do pzpn wystapila zeby tylko nie dostala kary jak arka.takie sa fakty!!
ja sie ciesze ze nie bedzie 2 ronorzednych klubow w Gdyni ani w Gdansku.Naogladalem sie wiele wojen przy uzyciu narzedzi w krakowie a nawet i w lodzi jak pisal ponizej ktos,ja chce miec spokoj a nie isc z corka czy synem i dostac czymkolwiek w leb albo tym bardziej moje dzieci.bardzo dobrze ze w Gdyni nie bedzie juz 2 klubu