Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
antypatyczny wątek zamknięty Lekarz przekonany, że zjadł wszystkie rozumy tego swiata. Madraliński do...
~Pola
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 sierpnia 2013

Jak do tej pory zadowolona. wątek zamknięty Jestem w ciąży i chodzę do tego lekarza. Jak do tej pory jestem zadowolona....
~Monika
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 20 września 2012

Dla zdesperowanych wątek zamknięty Do lekarza trafiłam w 6. miesiącu ciąży (poprzedni lekarz prowadzący zmienił...
~mirabelka
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 27 grudnia 2011

zdecydowanie odradzam wątek zamknięty jestem w 23 tygodniu ciąży i wcześniej chodziłam do innego lekarza prywatnie...
~ja
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 28 lipca 2011

Konkretny i fachowy wątek zamknięty Oceniam dr jako konkretnego i fachowego. Odniosłam też wrażenie że jest...
~Magda
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 11 marca 2011

Nie polecam wątek zamknięty W sumie to nie polecam. Zgadzam się z poprzednimi opiniami, małomówny,...
~Karla
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 18 maja 2010

fatalnie wątek zamknięty Prowadził moją ciążę, żałuję że właśnie on. Jak źle się czułam i prosiłam o...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 12 kwietnia 2010

wstyd wątek zamknięty Moim zdaniem, lekarz do leczenia chorób może i się nadaje,ale na pewno nie do...
~jmk22
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 20 listopada 2009

najlepszy lekarz jakiego znam wątek zamknięty najlepszy lekarz jakiego znam
~ula
-

dodano: 30 sierpnia 2009

zdecydowanie odradzam wątek zamknięty Potraktował mnie przedmiotowo, był bardzo niemiły, przy zagrozonej ciazy z...
~Asia
-

dodano: 5 lutego 2009

Polecam wątek zamknięty Fakt, jest małomówny, ale bardzo dokładny i indywidualnie podchodzi do każdej...
~Zadowolona
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 18 sierpnia 2008

a wątek zamknięty mało mówny... do prowadzenia ciąży bardzo dobry prowadził moje dwie ciąże, do...
~Aga
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 16 lipca 2008

bardzo dobry lekarz wątek zamknięty Byłam u doktora dwa razy i postanowiłam, że poprowadzi on moją ciążę. Jest...
~AG
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 2 marca 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

13

wątków

do góry