Widok
Remint kuchni
Firma Aba w 2011 r. wykonywała prace remontowo - malarskie w domu naszego syna. Solidne wykonanie usługi spowodowało, że zaproponowałem Panu Bartkowi wykonanie remontu kuchni z adaptacją instalacji elektrycznej do montażu zaprojektowanych wcześniej mebli. Okazało się, że był to bardzo trafny wybór wykonawcy. Po uzgodnieniu zakresu prac Pan Bartek przesłał mi e-mailem kosztorys i ustaliliśmy termin rozpoczęcia robót tak, by je zakończyć tuż przed montażem mebli. Pomimo rozszerzenia przeze mnie zakresu prac w trakcie remontu o wykonanie niezależnego zasilania piekarnika, kuchni mikrofalowej i zmywarki (oddzielny kabel i bezpiecznik) oraz pozostałych gniazd w kuchni (także oddzielny kabel zasilający i bezpiecznik) udało się całość zakończyć tak, by nie opóźnić wejścia firmy wykonującej meble. Wysoka ocena oferty wynika z podjęcia się bez wahania zleconych wyburzeń ścianek oraz przeniesienia istniejących w tych ściankach kabli elektrycznych. Jakość usługi - bez najmniejszych zastrzeżeń. Kafelki zarówno na podłodze, jak i na ścianie położone idealnie. Wykonawca uzgadnia ze zlecającym usługę każdy szczegół, co skutkuje pełnym końcowym zadowoleniem. Bez wahania polecam Firmę innym.
Moja ocena
Aba Mrzezino
kategoria: Usługi remontowe i budowlane
oferta: 6
obsługa: 5
jakość usług: 6
czas realizacji: 5
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 5
5.3
* maksymalna ocena 6