Widok

Remont - SKM Orłowo

Tak jeżdżę codziennie i o 7 robotników jeszcze nie ma, o 16 już ich nie widzę, a może się w ogóle nie pojawiają? Prace jakby w rozsypce, trochę to wkurza, bo m.in przez to są wieczne opóźnienia (pociągi wjeżdżają na peron w ślimaczym tempie). Ktoś wie z czego to wynika?
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

sam sobie odpowiedziałeś z czego wynika tak wolna jazda pociągów - z powodu remontu
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 18

Pytanie o opóźnienie remontu

Tak, myślę że ogarnąłem ten ciąg przyczynowo skutkowy, ale pytam o powody opóźnienia remontu, lub nowy termin zakończenia prac :) sorry za brak precyzji
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

no to słuchaj Pawełek - jak jest remont to gdzieś tam na płocie powinna być taka duża żółta tablica i na tej tablicy jest nazwa firmy albo numer telefonu - to albo sobie tam zadzwoń albo idź do tej firmy i tam zapytaj
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wynika z rozpisanego przetargu. Wykonawca ma termin do wiosny więc po co ma się spieszyć?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję za rzeczową odpowiedź :)

A nie pomyslales ze warunki atmisferyczne moga przeszkadzac

W wykonaniu pewnych prac. Pociag się spóźnia ponieważ czynny jest tylko jeden tor i składy muszą się mijać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Oczywiście, ze pomyślałem :) ale ona już stała od dłuższego czasu. Miesiąc? Dłużej?
Swoją drogą. Dlaczego ludzie zakładają, że inni są niemyślącymi głupcami, zarzucają to w komentarzach i są pretensjonalni w swoich wypowiedziach na forum.

budowa wstrzymana do odwołania, niestety
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję za odpowiedź
do góry