Widok

Remont dobra ekipa

Witam,

poszukuję ekipy remontowej do remontu łazienki + wc (osobno) + ewentualnie drobne dodatkowe prace np. przemalowanie przedpokoju (3 lata temu malowanego), zmiana paneli. Jednak głównym założeniem jest remont łazienki i wc.

Od podstaw wymiana kabli elk. (w części mieszkania już jest wymienione) hydrauliki i wiadomo do całkowitego wykończenia po położenie kafli itp.

W zależności od wyceny robocizny zrobienie dodatkowych prac w/w.

Czas rozpoczęcia II połowa Października max. Listopad.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dobrej firmy nie dostaniesz. do tego remontu dolicz ok. 1 miesiąca opóźnienia w pracach oraz zwiększenie kosztów o ok. 30 - 50% niż wcześniej Ci powiedziano. Będą usterki, które nie będą z winy robotników remontujących tylko np.: z wady materiału, pracy budunku itp. Współczuje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
To że remont starego mieszkania jest gorszy niż wykończenie deweloperskie to wiem bo remontuje je systematycznie od 2012 roku!

A moje pytanie brzmiało o solidną ekipę remontową, a nie co ile mnie wyniesie.
Proszę o kontakt na email remonty.biuro@go2.pl
usługi remontowo-budowlane. doswiadczenie i uczciwosc. wolne terminy. email : goldrem1@wp.pl - tel 516 140 574
Polecam Męża :)
Łukasz Borkowski 534-214-417
image image

robocizna minimum 9 tysiecy
Mogę dokonać wyceny wstępnej.
Ważny jest tylko projekt z wymiarowaniem oraz dodatkowe wiadomości takie jak czy należy skuć stare kafle czy odpływy będą przesuwane w inne miejsce itp.
Jeżeli jest pani zainteresowana proszę o kontakt na adres
markus-70@tlen.pl

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

architekt wnętrz - polecane osoby (17 odpowiedzi)

Jeżeli korzystaliście z usług architekta wnętrz to poproszę o wpisanie osoby, którą możecie...

Oprogramowanie dla firmy (22 odpowiedzi)

Jakiego typu oprogramowanie do firmy polecicie? Gotowe czy może jednak dedykowane?

Ciągnik rolniczy (3 odpowiedzi)

Witam, są tutaj osoby, które kupowały niedawno ciągniki rolnicze? Zastanawiam się skąd najlepiej...

do góry