Widok
polecam firmę z Rumi robili u mnie i u moich znajomych remont jestem bardzo zadowolona.panowie są bardzo solidni, robią wszystko od elektryki po podwieszane sufity , najważniejsze dla mnie można dogadać się z ceną i nie ma piwkowania co dla mnie liczy się najbardziej .
numer do pana Marcina :728 660 787
I adres strony z której ich znalazłam :
www.artech-service.pl
pozdrawiam Gosia
numer do pana Marcina :728 660 787
I adres strony z której ich znalazłam :
www.artech-service.pl
pozdrawiam Gosia
Pół roku temu z mężem byliśmy na etapie wykańcznia naszego nowego domu.Zajeła się tym firma z pracy której jestem bardzo zadowolona. Z właścicielem firmy który również wykonuje prace zżyliśmy się tak bardzo że utrzymujemy kontakt do dziś,rzadko się trafia na kogoś takiego a pare ekip się przewineło:) tel.512 562 840
My jestesmy w trakcie remontu, ktory potrwa jeszcze ok 2 miesiace. Mamy firme sprawdzona przez nas, przy poprzednim mieszkaniu. Sa solidni i dobrze wszystko robia, nie pija, sa dosyc szybcy, naprawde godni polecania. Ale ceny maja jedne z wyzszych w Trojmiescie i terminy zajete na wiele tygodni, co zreszta swiadczy o ich dobrej opinii nie tylko naszej. Jesli jest Pan zainteresowany podam namiary, moze maja jakas luke w terminazu, mozna to tez sprawdzic na stronie internetowej.
Ja polecam pana Wiktora 668-264-985, właśnie kończy mój Salon Urody w Gdyni w którym było dużo kłucia, przeciągania rur, stawiania ścian aż do końcowego efektu,teraz to wygląda jak Salon. Jestem bardzo zadowolona, nie wiem jak u niego z terminami bo po mnie czeka ktoś już w kolejce ale naprawdę warto zapytać, bo 2 lata temu sama wywalałam z mieszkania 2 ekipy niby fachowców.