Widok

Remont mieszkania 38 m2

Witam

Od marca chcę rozpocząć remont mieszkania (cekolowanie, malowania, cyklinowanie, wymiana parapetów itp.) Proszę o polecenie firmy remontowej która u Państwa zrobiała dobrze szybko i w miare za rozsądne pieniądze podobny remont. Z góry dziękuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,

mogę polecić ekipę, która remontowała moje mieszkanie. Zakres usług pokrywa się z tym wyliczonym przez Państwa, za wyjątkiem cyklinowania.
Na maila mogę przesłać zdjęcia mojego mieszkania.

Pozdrawiam
mail powyżej
Mogę polecić solidnego wykonawcę Pana Przemka 888342172, posiada on stronę internetową na której są jakieś zdjęcia ale nie pamietam adresu...:( zdjecia tego co u mnie robił mogę przesłać na maila
mariuszslawinski@gmail.com
Witam jeśli zależy ci na czasie i dobrze wykonanej robocie to polecam firmę, która moje mieszkanie 53 m2 zrobiła od A do Z czyli praktycznie wszystko od hydrauliki, elektryki, cekolowanie, szlifowanie, malowanie, zabudowy z płyt KG łącznie z wywalaniem ściany i te wszystkie inne fachowe rzeczy w 3 tygodnie.
tel i namiary podam na meila bo nie wiem czy mogę ich tutaj zamieścić
oczywiście fotki mogę przeslac na meila
solidna robota to jedynie pośrednik więc nie wiadomo na kogo się trafi
U nas remont robili fachowcy z www.solidnarobota.pl - na stronie jest kontakt do nich. Stawiali nam od podstaw łazienkę, malowanie, cekolowanie - remont generalny. Niestety z tego co wiem nie cyklinują. Jesteśmy bardzo zadowoleni, także polecam z czystym sumieniem :)
co do reszty to mąż cekoluje i maluje, układa panele, wstawia drzwi itp. Wymiana parapetów jest dość niejednoznacznie sprecyzowana więc tutaj sie nie wypowiem. Cyklinowania jednak nie wykonuje bo nie posiada takiego sprzętu.
Łazienki całkiem ładne ale to akurat mam zrobione. Potrzbna cała reszta
A ja szczerze napisze ze polecam mojego meza. Dokladny, sumienny, miły i pomocny. Na stronce są zdjęcia z jego prac. Zapraszam.
www.podklucz.republika.pl
możemy wymienic w Państwa mieszkaniu instalacje elektryczną.
www.el-masters.pl
Ja polecam pana Wiktora 668-264-985, właśnie kończy mój Salon Urody w Gdyni w którym było dużo kłucia, przeciągania rur, stawiania ścian aż do końcowego efektu,teraz to wygląda jak Salon. Jestem bardzo zadowolona, nie wiem jak u niego z terminami bo po mnie czeka ktoś już w kolejce ale naprawdę warto zapytać, bo 2 lata temu sama wywalałam z mieszkania 2 ekipy niby fachowców.
My jestesmy w trakcie remontu, ktory potrwa jeszcze ok 2 miesiace. Mamy firme sprawdzona przez nas, przy poprzednim mieszkaniu. Sa solidni i dobrze wszystko robia, nie pija, sa dosyc szybcy, naprawde godni polecania. Ale ceny maja jedne z wyzszych w Trojmiescie i terminy zajete na wiele tygodni, co zreszta swiadczy o ich dobrej opinii nie tylko naszej. Jesli jest Pan zainteresowany podam namiary, moze maja jakas luke w terminazu, mozna to tez sprawdzic na stronie internetowej.
Widzę że niezbyt wiele tych firm :(
www.hydraulik-gdynia.cba.pl Remont kompleksowo ,wystawiamy faktury
Polecam Pana Wiktora 660 483 326. Wykończał nasze mieszkanie. Naprawdę solidny fachowiec.
Ma na imię Darek,fotki mogę przesłac na e mail.
Może ma pani jakieś foto po wykończeniu mieszkania (chętnie zobacze)
Pozdrawiam
Może poda Pani imię tego Pana z którym mam się skontaktować.
Pół roku temu z mężem byliśmy na etapie wykańcznia naszego nowego domu.Zajeła się tym firma z pracy której jestem bardzo zadowolona. Z właścicielem firmy który również wykonuje prace zżyliśmy się tak bardzo że utrzymujemy kontakt do dziś,rzadko się trafia na kogoś takiego a pare ekip się przewineło:) tel.512 562 840

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

Czy ktoś korzystał ze studia kuchennego ANAWA (salon w D.H. "Jantar")? (31 odpowiedzi)

Ktoś polecił mi ten salon meblowy (mebelków osobiście nie widziałam) - chcę znać opinie innych,...

do góry