Widok
Mila Pani myli Pani ze jest jeden fachowiec dobrych ogłaszają się wszyscy czemu apple ma reklamę w tv ?tzn ze jest złe ?ze go nikt nie kupuje? Ogłaszają się wszyscy reklama dźwigną sukcesu , proszę zadzwonić do pierwszych 10firm z ogłoszeń budowlanych trójmiasto jutro nikt Pani nie zacznie, nawet nie za tydzien.Przepraszam ale jest Pani typowa osoba która myśli ze budowlańcy to pijaki i łajzy .
Proszę się umowic z 5cioma osobami sadze ze po wyglądzie łatwo ocenić czy ma robotę czy nie czy dany Pan zarabia czy nie .Prosta psychologia .Trzeba się wysilić a pyzatym prace z poleceń to już dawno minęły znam firmę 30 ludzia dokonała super remontów a 1 nagle nie dokończyła ludzie nie chcą mieć problemów ze poleciło i jest cos nie tak.
Proszę się umowic z 5cioma osobami sadze ze po wyglądzie łatwo ocenić czy ma robotę czy nie czy dany Pan zarabia czy nie .Prosta psychologia .Trzeba się wysilić a pyzatym prace z poleceń to już dawno minęły znam firmę 30 ludzia dokonała super remontów a 1 nagle nie dokończyła ludzie nie chcą mieć problemów ze poleciło i jest cos nie tak.
Drodzy Panowie! jeżeli jedyne co Panowie potrafią to atakować to proszę nie odpowiadać na mój post i zająć się czymś konkretnym. Chyba ma Pan straszne problemy z poczuciem własnej wartości, gdyż ja absolutnie nie stwierdziłam, że budowlańcy to pijaki i łajzy, więc proszę nie wkładać mi w usta coś czego nie powiedziałam!!! Poprostu miałam do czynienia z wieloma partaczami i chciałam kogoś z polecenia. A widzę, że to raczej Panowie to typowe osoby, które jedyne co potrafią to narzekać i obrażać. Zadałam na forum proste pytanie i nie sądziłam, że wywoła ono tyle oburzenia i agresji!!!!!. Jeżeli nie mają Panowie nic konstruktywnego do powiedzenia to proszę się nie wpieprzać i zmienić wątek.
nikt Pani nie atakuje i nie jest agresywny tylko wybija Panią z błędu że jak ktoś się ogłasza to jest partaczem , skoro miała Pani już do czynienia z partaczami to znaczy że źle Pani dobierała fachowców tutaj dostała Pani od kolegi wskazówki jak można ich wybrać , forum jest po to by dyskutować ja i kolega wyżej mamy prawo do wypowiadania się jeśli Pani to nie odpowiada to radze popytać w rodzinie o polecenie i nie zakładać postów na forum skoro ma Pani problem z krytyką