Widok

Renata Przemyk

Renata Przemyk Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Renata Przemyk, 1 lutego 2009 godz. 20:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bilety

W jakiej cenie bilety na koncert/y?

wzjad?

no wlasnie po ile bileciki na pania Renatkje? :)

Drogo ale kameralnie

Podobno aż po 45 zł ale tym razem będzie tylko 300 biletów! Zapowiada się ciekawie :)

ktokolwiek widzial,ktokolwek słysza

Mam pytanie do ludu.O co chodzi z tym Dreamclubem,bo odnoszę niejasne wrażenie,że to jakaś ściema okrutna.Jak to możliwe,że na stronie nie ma żadnego nr kontaktowego,ani mejla.Ze strony 3miasta,na podany nr komórkowy,można dzwonić w nieskończoność.Nie wiadomo gdzie i za ile nabyć bilety.Coś tu myszką trąci.

koncert strachów był cudowny !!!

605 500 800 - dzwoniłam wczoraj około 15 i odebrano natychmiast.
Jeśli chodzi o bilety to na Strachy kupiłam w "tropikalnej wyspie", też w Sopocie na Monciaku za fontanną Jasia.
Także Dream Club działa i wydaje mi się, że będzie miał się dobrze, bo całkiem tam miło jak na mój gust.

Jeśli będzie jak na koncercie Strachów to będzie super. Klimat niesamowity i ludzie którzy cenią muzykę a nie zadymy

605500800

Owszem,jest taki nr.Ale ilekroć dzwonie,nikt nie odbiera.Dopiero po kilku godzinach ktoś oddzwania.Uzyskałam informację w poniedziałek,ze bilety dostępne od wtorku w Tropikalnej i Zlej kobiecie.Specjalnie się pofatygowałam wczoraj do Zopot, w tę piękna aurę,żeby się dowiedzieć,ze zarówno w Tropikalnej jak i w Złej,pojęcia zielonego nie maja o biletach.Znów tel. pod wskazany nr, znów cisza.Po czym pan oddzwonił,że przeprasza ,ale drukarnia nawaliła,bla bli bla...i może jutro. No jak na promocje nowego klubu,to specyficzny marketing!

do d.a.c.

Witam. Pod podany numer mozna dzwonic bez problemu i zawsze jak tylko to mozliwe odbiore... Kiedy nie odbieram telefonu to naprawde nie moge go odebrac i oddzwonie zaraz jak tylko bedzie to mozliwe. Dzwoniłem do Pani z przeprosinami i wyjaśniłem sytuację. Przykro mi, że taka sytuacja zaistniała. Pod wskazany numer można śmiało dzwonic i wszystkie informacje zostaną udzielone. Pozdrawiam

do Pana Darka

A i owszem,przeprosiny przyjęte. Zrzucam to na karb trudnych początków.Aczkolwiek 3h w korkach i zmarnowanego na próżno czasu nikt mi nie odda.3mam za słowo,że bilety jutro będą do nabycia,a koncert zrekompensuje "trudne początki".

do Dream Club

Proponowałbym, zeby marketing szeptany zostal zastapiony przez wyczerpujące i wiarygodne informacje na stronie Dream Club'u.
Poza tym aż wierzyć się nie chce, żeby za szatnię kasowano 5 PLN. Prawda to? Nawet w dniu koncertu, gdzie płaci się niemałe pieniądze za wejście?

Na Strachach szatnia była po 2 zł.

Renia rzondzi

najlepsza polska wokalistka - jade do sopotu i bede podziwiac

a co to znaczy "rzondzi" ?

Lubie konretne informacje

czyli zero informacji o cenach, miejscu nabycia biletow itp. Ciekawe kiedy i ta knajpa pierdnie jak wiekszosc knajp w 3 miescie. sa na chwile.

konkretne informacje

Witam. Z podaniem wszystkich szczegółów czekaliśmy do otrzymania biletów z drukarni, aby uniknąć niepotrzebnych wycieczek naszych gości. Bilety w przedsprzedaży kosztują 40 zł., w dniu koncertu 50 zł. Można je kupić w Dream Club-ie, w Tropikalnej Wyspie oraz w Złej Kobiecie w godz. otwarcia lokali. Szatnia kosztuje 2 zł. Pozdrawiam wszystkich zniecierpliwionych i do zobaczenia na koncercie!

byłem na stachach i było ok

podobno biletów będzie tylko 300 tak jak na koncert strachów . I mam nadzieję że będzie taka sama kameralna atmosfera

O proszę...

Pozostaje podziękować Pani Małgorzacie i Panu Darkowi za odzew i sprostowanie plotek, pojawiających się tu i ówdzie. W takim razie niecierpliwie czekamy na koncert, a wrażeniami, pozytywnymi mam nadzieję, podzielimy się z ludzkością.

Cenię Panią Przemyk

a na koncert się nie wybiorę - bo przesadzaja z cena i cwanej prywaty nie bedę popierał. W tym klubie nie ma miesca dla 300 osob - co tam w ogóle jest dla 300 osób.

Inne tematy z forum Rozrywka

Inspirujące spotkanie z Katarzyną Kolendą - Zaleską w rozmowie z Martą Klepką (3 odpowiedzi)

Zapraszamy na wyjątkowy wieczór pełen inspirujących rozmów. 23 czerwca odbędzie się spotkanie z...

Ultrace Poland (8 odpowiedzi)

Ultrace to unikalne na skalę światową wydarzenie motoryzacyjne, które stało się platformą łączącą...

XI Pomorski Zlot Kolekcjonerów Biletów (3 odpowiedzi)

Zbierasz bilety komunikacji miejskiej lub kolejowe? A może dopiero zaczynasz interesować się tym...

do góry