Widok
ktokolwiek widzial,ktokolwek słysza
Mam pytanie do ludu.O co chodzi z tym Dreamclubem,bo odnoszę niejasne wrażenie,że to jakaś ściema okrutna.Jak to możliwe,że na stronie nie ma żadnego nr kontaktowego,ani mejla.Ze strony 3miasta,na podany nr komórkowy,można dzwonić w nieskończoność.Nie wiadomo gdzie i za ile nabyć bilety.Coś tu myszką trąci.
605500800
Owszem,jest taki nr.Ale ilekroć dzwonie,nikt nie odbiera.Dopiero po kilku godzinach ktoś oddzwania.Uzyskałam informację w poniedziałek,ze bilety dostępne od wtorku w Tropikalnej i Zlej kobiecie.Specjalnie się pofatygowałam wczoraj do Zopot, w tę piękna aurę,żeby się dowiedzieć,ze zarówno w Tropikalnej jak i w Złej,pojęcia zielonego nie maja o biletach.Znów tel. pod wskazany nr, znów cisza.Po czym pan oddzwonił,że przeprasza ,ale drukarnia nawaliła,bla bli bla...i może jutro. No jak na promocje nowego klubu,to specyficzny marketing!
do d.a.c.
Witam. Pod podany numer mozna dzwonic bez problemu i zawsze jak tylko to mozliwe odbiore... Kiedy nie odbieram telefonu to naprawde nie moge go odebrac i oddzwonie zaraz jak tylko bedzie to mozliwe. Dzwoniłem do Pani z przeprosinami i wyjaśniłem sytuację. Przykro mi, że taka sytuacja zaistniała. Pod wskazany numer można śmiało dzwonic i wszystkie informacje zostaną udzielone. Pozdrawiam
konkretne informacje
Witam. Z podaniem wszystkich szczegółów czekaliśmy do otrzymania biletów z drukarni, aby uniknąć niepotrzebnych wycieczek naszych gości. Bilety w przedsprzedaży kosztują 40 zł., w dniu koncertu 50 zł. Można je kupić w Dream Club-ie, w Tropikalnej Wyspie oraz w Złej Kobiecie w godz. otwarcia lokali. Szatnia kosztuje 2 zł. Pozdrawiam wszystkich zniecierpliwionych i do zobaczenia na koncercie!
do tych co piszą a nie liczą
Buraki ! kiedyś pracowałem w agencji KA organizowaliśmy wiele koncertów Strachy biorą około 11000 + nagłośnienie i podesty około 4000 + ochrona 1500zł = 16500 skoro było 300 biletów po 35 zł to = 10500 czyli organizator stracił 6000 zł . Nie rozumiem tego ale liczę dobrze!!! Może nie wszystko na świecie robi się dla kasy ( ale tego też nie rozumem :)
Nie obchodzi mnie czy ktoś zarabia na tym czy nie ! Koncert Strachów był zajefajny i nie żałuję że byłem . Dobrze że cena jest taka bo odstraszyła buraków . Renata Przemyk nie jest z mojej bajki a i tak z ciekawości pójdę . I cieszę się że niektórych z autorów tych głupich komentarzy tam nie spotkam a pozostałym do zobaczenia.
Dres
Chlopcze od "dresów". Mam pytanie... Czy mogłbyś wyjaśnić wszystkim co znaczy dres? Bo tak nie do końca Twoje opinie są konkretne. A może jesteś jednym z tych, którzy wychodzą na imprezę tak jak stoją i czują się na tyle zaje...sci, że każdy powinien im się kłaniać wpół i zapraszać do wejścia. I każdy, kto ubierze koszule i eleganckie buty to dres. Skoro Ci coś nie pasuje to zamknij się w pokoju, zgaś światło i się obraź. To jest forum o Renacie Przemyk i jej koncercie. Ale dla kogoś Twojego pokroju może to ... dres :-)
nie rokowo nie dresiarsko
co to za posty ! czy ktoś normalny tu pisze ? Byłem specjalnie w piątek kupić bilet i zajrzałem do środka . Jak na miejsce koncertowe to dość dziwne nie ma rokowego klimatu ! Ale jeśli chodzi o dresy to w piątek muzę przeplatali wokalami ze znanych miuzikali , uwierzcie mi żaden dres nawet jak by się prześlizną przez selekcję to by tego nie przeżył :)
cena jest w miare ok
cena 40zl to jeszcze nie duzo. mnie martwia za to ceny na baraach jack + cola 24zl to troche przesada (biorac pod uwage ze butelka kosztuje w hurcie 65zl) a leja 40ml jacka.
no i kolejna uwaga organizacyjnie to bardzo slabo wychodzi. cos na wzor pokladu proboja zrobic ale na sile. Poklad to dno oczywiscie, ale dream club tez slabiutko,
no i kolejna uwaga organizacyjnie to bardzo slabo wychodzi. cos na wzor pokladu proboja zrobic ale na sile. Poklad to dno oczywiscie, ale dream club tez slabiutko,