Widok
ktokolwiek widzial,ktokolwek słysza
Mam pytanie do ludu.O co chodzi z tym Dreamclubem,bo odnoszę niejasne wrażenie,że to jakaś ściema okrutna.Jak to możliwe,że na stronie nie ma żadnego nr kontaktowego,ani mejla.Ze strony 3miasta,na podany nr komórkowy,można dzwonić w nieskończoność.Nie wiadomo gdzie i za ile nabyć bilety.Coś tu myszką trąci.
605500800
Owszem,jest taki nr.Ale ilekroć dzwonie,nikt nie odbiera.Dopiero po kilku godzinach ktoś oddzwania.Uzyskałam informację w poniedziałek,ze bilety dostępne od wtorku w Tropikalnej i Zlej kobiecie.Specjalnie się pofatygowałam wczoraj do Zopot, w tę piękna aurę,żeby się dowiedzieć,ze zarówno w Tropikalnej jak i w Złej,pojęcia zielonego nie maja o biletach.Znów tel. pod wskazany nr, znów cisza.Po czym pan oddzwonił,że przeprasza ,ale drukarnia nawaliła,bla bli bla...i może jutro. No jak na promocje nowego klubu,to specyficzny marketing!
do d.a.c.
Witam. Pod podany numer mozna dzwonic bez problemu i zawsze jak tylko to mozliwe odbiore... Kiedy nie odbieram telefonu to naprawde nie moge go odebrac i oddzwonie zaraz jak tylko bedzie to mozliwe. Dzwoniłem do Pani z przeprosinami i wyjaśniłem sytuację. Przykro mi, że taka sytuacja zaistniała. Pod wskazany numer można śmiało dzwonic i wszystkie informacje zostaną udzielone. Pozdrawiam
konkretne informacje
Witam. Z podaniem wszystkich szczegółów czekaliśmy do otrzymania biletów z drukarni, aby uniknąć niepotrzebnych wycieczek naszych gości. Bilety w przedsprzedaży kosztują 40 zł., w dniu koncertu 50 zł. Można je kupić w Dream Club-ie, w Tropikalnej Wyspie oraz w Złej Kobiecie w godz. otwarcia lokali. Szatnia kosztuje 2 zł. Pozdrawiam wszystkich zniecierpliwionych i do zobaczenia na koncercie!