Widok

Renata Przemyk

Renata Przemyk Temat dostępny też na forum:
Urodziła się 10 lutego 1966 roku w Bielsku-Białej, tam też mieszkała z rodzicami, babcią i braćmi, chodziła do szkoły podstawowej i liceum. Po maturze zamieszkała w Katowicach, gdzie studiowała i ukończyła bohemistykę na Uniwersytecie Śląskim. W 1994 roku zamieszkała w Krakowie, a pod koniec 1999 roku w podkrakowskiej wiosce, gdzie nieco odizolowana od świata komponuje, aranżuje własne ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do sceptyków - chyba najlepiej klimat i scenerię skwitowała sama artystka zwracając się do publiczności słowami - "Jak wy tu macie ślicznie" .
Trochę przeszkadzały mi wielkie kolumny ale i tak z koncertu mam niesamowite wspomnienie .

jarek

Poza tym, że rozbolały mnie kolana od oglądania na stojąco, to było wspaniale:) Pierwszy raz widziałem Renatę na żywo i zaczarowały mnie jej głos i uśmiech...repertuar z konieczności okrojony, tak aby dało się akustycznie zagrać, ale i tak warto było!

publika - żenada

Pani Renata klasa sama w sobie, natomiast publiczność siedząca w tak zwanych pierwszych rzędach - tragedia. Jak dla mnie te stoliki położyły cały koncert. Było potwornie sztywno.

Magda

było cudownie :) z tych postów wnioskuję że kilka osób wpadnie z tego powodu w depresję

tylko nie dream club

tylko nie dream clubu...koncert napewno fajny ,ale miejsce koszmarne..zbieranina panienek i kolesi w mercach na kredyt...ludzie choć trochę myslący nie będą się tam dobrze bawić..gwarantuje

masz to jak w banku :P

nawet nie ważcie się iść !!! bo jak pójdziecie to będziecie chcieli wracać tak jak ja i co wtedy !!! Pamiętajcie co by się nie działo to Dream Club to tragedia !!!

drem club to tragedia !!!!!!!!!!

drem club to tragedia !!!!!!!!!! - błagam nie idźcie tam!!!!

Nie byłem na koncercie na pokładzie ale byłem na strachah w dreamie i było Ok . Poza tym z opowiadań wiem że pokład swoją ofertę kieruje do innego klienta nisz Dream ,ale pożyjemy zobaczymy .

cena jest w miare ok

cena 40zl to jeszcze nie duzo. mnie martwia za to ceny na baraach jack + cola 24zl to troche przesada (biorac pod uwage ze butelka kosztuje w hurcie 65zl) a leja 40ml jacka.
no i kolejna uwaga organizacyjnie to bardzo slabo wychodzi. cos na wzor pokladu proboja zrobic ale na sile. Poklad to dno oczywiscie, ale dream club tez slabiutko,

Jest genialną wokalistką zapomnianą ale genialną !!!

trochę wypalona gwiazda , zastanawiam się czy warto pójść ?

farsa

może już wystarczy. Zaczyna to być żałosne...-:)

ja płaciłem 40zł

bilety?

czy wiadomo jaka jest cena biletow?

bilety

w Tropikalnej Wyspie ( od 16-24), w Złej Kobiecie(16-22) i Dream clubie Piątek sobota po 21.

bilety

gdzie mozna kupić bilety?

nie rokowo nie dresiarsko

co to za posty ! czy ktoś normalny tu pisze ? Byłem specjalnie w piątek kupić bilet i zajrzałem do środka . Jak na miejsce koncertowe to dość dziwne nie ma rokowego klimatu ! Ale jeśli chodzi o dresy to w piątek muzę przeplatali wokalami ze znanych miuzikali , uwierzcie mi żaden dres nawet jak by się prześlizną przez selekcję to by tego nie przeżył :)

Jak nie wiesz co to jest dres to idź do jakiegoś szmatexu i zapytaj, na pewno doradzą Ci cos szykownego. Też z obsługi lokalu? Tylko te pajace odpisują na wszystkie zarzuty, ciekawe ile będzie się im chciało bronić tej budy :)

Dres

Chlopcze od "dresów". Mam pytanie... Czy mogłbyś wyjaśnić wszystkim co znaczy dres? Bo tak nie do końca Twoje opinie są konkretne. A może jesteś jednym z tych, którzy wychodzą na imprezę tak jak stoją i czują się na tyle zaje...sci, że każdy powinien im się kłaniać wpół i zapraszać do wejścia. I każdy, kto ubierze koszule i eleganckie buty to dres. Skoro Ci coś nie pasuje to zamknij się w pokoju, zgaś światło i się obraź. To jest forum o Renacie Przemyk i jej koncercie. Ale dla kogoś Twojego pokroju może to ... dres :-)

Inne tematy z forum Rozrywka

Beata i Bajm (10 odpowiedzi)

22 lipca 2026 roku w Operze Leśnej w Sopocie odbędzie się wyjątkowy koncert Beata i Bajm powered...

IRONMAN 2026 Gdynia (13 odpowiedzi)

Gdynia wróci na mapę światowego triathlonu już 19 lipca 2026 roku. Ironman 70.3 Gdynia to jedno...

Wyścigi konne Sopot 2026 (4 odpowiedzi)

Wyścigi konne organizowane w Sopocie to jedyna w swoim rodzaju impreza, której wakacyjny,...

do góry