Widok

Renowacja drzwi i futryn?

czy mozecie polecic jakas firme, ktora ladnie wykonuje renowcje drzwi w domu (takich białych starych i metalowych futryn).
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ekodoor z Gdyni
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Opinia została zablokowana przez moderatora
Witam .Polecam firme Max-Door z Gdyni , Gdańsk , Wejherowo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
http://www.dremix.pl/ do starych futryn wstawiają nowe drzwi i futryny też maskują
Podczepiam się pod wątek, jaki mniej więcej koszt? z maskowaniem starych metalowych futryn?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bzdura!
-są nieterminowi
-nie oddzwaniają , choć obiecują...
Odradzam!
...

wypowiedź zmoderowana (admin137, 2012-06-05 10:23:14)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Renowacją drzwi zajmuce się mała jedno-osobowa firma(nazwy nie pamiętam).Odnawiał u mojego chłopaka efekt był niesamowity drzwi były jak nowe.
tel do tego pana:784534096
justyna a robił te nakładki na futryny czy opalanie i skrobanie farby ?
ja potrzebuję kogoś kto zrobi mi bez nakładek, odnowi całość
hopek, może justyna się odezwie :)
jaki jest koszt takiej renowacji?
Włączając się do wątku, może warto spróbować poszukać fachowców w wielu serwisach budowlanych, gdzie specjaliści zamieszczają własne oferty? Znalazłam serwis ktozbuduje.pl, w którym wyszukałam fachowca spełniającego moje oczekiwania.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Renowacje drzwi, futryn okien.
Wygłuszenia drzwi
tradycyjne ( skaj)
nowoczesne
( absorber i microfibra).

Kom.789 343 726
renowacja futryn oraz montaż nowych drzwi do starych futryn

http://krisbud.net.pl/Drzwi/index.html
okna drzwi rolety żaluzje szafy wnękowe garderoby kuchnie renowacje drzwi renowacje futryn kompleksowe remonty
Witam,

podbijam wątek, z małym "ale".

Mam stare masywne drzwi przesuwne wpuszczone w ściany (tj. chowają się w ścianę jak się je otwiera), drzwi są solidne i bardzo dobre, na stalowym mechanizmie, mają z 50 lat jak nie więcej tzw. stara dobra robota. I nie chce wymieniać ani tych drzwi ani futryny, tylko znaleźć kogoś kto zna się naprawdę na drzwiach i wie jak je odrestaurować. Chodzi głownie o to, że strasznie piszczą i ciężko już chodzą. Może ktoś zna się na tym? No i kosmetyka drzwi i futryny, tj. zdrapanie starej farby do drewna i nałożenie czegoś nowego.
a gdzie to jest?
Hej.
Jeżeli o chodzi o takie renowacje to wysyłam Ci poniżej numer do Panów którzy w naszej wspólnocie wykonywali tego typu prace.
Na Jaśkowej w kamienicy mieliśmy dość mocno sfatygowane stare drzwi, Panowie chyba 2 tygodnie z nimi walczyli zanim doprowadzili je do stanu sprzed kilkudziesięciu lat:) Obecnie ościeże oraz samo skrzydło jest w kolorze drewna więc jak się przyjrzeliśmy to robota na 5.
Numer do Panów 698 257 474
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja bym znowuz chciala zeby fachowcy pozbyli sie tych metalowych starych futryn. Nowe futryny I nowe drzwi?
Znacie fachowcow ktorzy usuna stare futryny...
5 futryn I 5 drzwi wewnetrznych. Gdynia cisowa. Najlepiej jeszcze w listopadzie...
jestem w stanie wywalić te 508 906 008
Oki. Dzieki. Bede dzwonic w nastepnym tygodniu
Chyba wlasnie sie zdecyduje na dremix
Maja opcje zevwyrwa mi te stare futryny, ale jeszcze to przemysle

Kurde, wszystko wyremontowane a drzwi zostawilam na koniec ;(
Martwie sie ze ponieszcza sie sciany, Kafelki w lazienkach I wykladziny podlogowe przy demontarzu tego metalu...

FIRMA DOMELIT W GDYNI

POLECAM - http://www.domelit.pl

montaż nowych drzwi bez demontażu futryn + renowacja futryny pod kolor skrzydła - średnie ceny to około 650-850 zł za całoś z usługą.
okna drzwi rolety żaluzje szafy wnękowe garderoby kuchnie renowacje drzwi renowacje futryn kompleksowe remonty
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
To jakaś pomyłka. Fuszerka, niesłowność i lekcoważenie to powinno być ich hasło reklamowe. Gorąco odradzam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam polecam firmę EMPIRIA z Gdyni najlepsze wykonanie i najtaniej w trójmieście bez pośredników
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

Mycie elewacji-poszukuje firmy rzetelnej!!! (17 odpowiedzi)

Witam , jak w tytule -szukam firmy do umycia 340 metrów elewacji domu na terenie gdańska.

Przeprowadzki (10 odpowiedzi)

Jeśli nie macie skąd wziąć kartonowych pudeł do przeprowadzki to polecam sklep...

ile kosztuje budowa domu? (138 odpowiedzi)

Ile trzeba przeznaczyć kasy - na działkę i budowę (materiały, ekipa)? Proszę o konkrety z Banina.

do góry