Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Masakra wątek zamknięty Jedzenie tragedia, czas oczekiwania na zamówienie przez telefon 1,5h. Nigdy...
~Mr. M
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 23 czerwca 2013

Klient - opinia wątek zamknięty Nastrojowa i klimatyczna pizzeria. Cena do jakości potraw jest wrecz...
~Klient
1

dodano: 5 lutego 2013

najlepsza pizza wątek zamknięty najlepsza pizza i makaron!!!!!!!!!!!!!!!! zamawiam do domu, sporadycznie...
~Ivo
-

dodano: 1 lutego 2013

stała klientka wątek zamknięty Korzystam z usług restauracji od roku i jestem bardzo zadowolona.Widać ze...
~stała klientka
1

dodano: 28 stycznia 2013

pfeeee wątek zamknięty nie wiem jak jest na miejscu bo zamawiałem kilka razy do domu ale dziś był na...
~reksio
1

dodano: 27 stycznia 2013

Pizza!!!!!!! wątek zamknięty Gorąco polecam pizze!!!!!!! pizza najlepsza w miescie
~redzi
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 15 grudnia 2012

Magdalena - opinia wątek zamknięty "właścicielce " przydało by się trochę ogłady, bo od takich komentarzy pod...
~Magdalena
1

dodano: 13 grudnia 2012

Kasia - opinia wątek zamknięty Na początku muszę przyznać, że właścicielka jest naprawdę śliczna:)Niestety...
~Kasia
2

dodano: 30 lipca 2012

Beznadzieja!! wątek zamknięty na obsługe sie nie doczekamy tak wiec odrazu zapraszam do baru..zamowilem...
~Mateusz
1

dodano: 25 kwietnia 2012

miła obsługa wątek zamknięty bardzo miła i ładna Pani dowozi jedzenie :) które jest oczywiście pyszne!!!...
~Maciej
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 25 lipca 2011

Spaghetti wątek zamknięty Spaghetti zamówione było tak słone że nie dało się go zjeść. Taką ilość soli...
~MAteusz
1

dodano: 20 maja 2011

niam:) wątek zamknięty Jestem zadowolony z 1 wizyty w tym miejscu jedzenie wyśmienite pizza była...
~Patryk
-

dodano: 13 kwietnia 2011

bardzo dobra pizza wątek zamknięty Pizza na cienkim cieście z dobrym sosem pomidorowym, ogólnie bardzo smaczna,...
~Kamila
-

dodano: 12 marca 2011

zdecydowanie polecam wątek zamknięty przyznaje pozytywa zamawiamy czesto pizze, jest dobra, szczegolnie polecam...
~Toska
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 30 grudnia 2010

polecam!!! wątek zamknięty w restauracji Czarna Perła bywamy z rodziną w weekendy.Miejsce ma swój klimat...
~Zbyszek
-

dodano: 29 grudnia 2010

Fajne miejsce wątek zamknięty Miejsce bardzo fajne i niepowtarzalny klimat zwłaszcza zimą.Restauracja...
~Leszek
-

dodano: 8 grudnia 2010

ewa - opinia wątek zamknięty Probowalismy zamowic pizze przez telefon , lecz Pani ktora przyjmowalaa...
~ewa
1

dodano: 6 grudnia 2010

super!!! wątek zamknięty Dla mnie jest to fajne miejsce:) dobre jedzenie a takiego w Pruszczu mało!!...
~Tomek
-

dodano: 7 listopada 2010

Szczerze polecam! wątek zamknięty Szcerze polecam tą restaurację,organizowaliśmy tu roczek naszej córeczki i...
~Joanna Ł.
-

dodano: 3 listopada 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry