Restauracja Dominikańska

Restauracje

Gdańsk, Garbary 2/4

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Justyna - ocena nowy temat Byliśmy tam w niedzielę na rodzinnym obiedzie. Tradycyjna kuchnia polska w...
~Justyna
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 4 sierpnia 2025

Beata - ocena Mega pyszne jedzonko . Mąż powiedział że to kulinarny orgazm Jedliśmy...
~Beata
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 19 sierpnia 2024

Duże rozczarowanie... wątek zamknięty W tejże restauracji byłem już drugi raz. Pierwszy, kiedy zjadłem na prawdę...
~BeGie
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 14 listopada 2016

Gdańsk z "Dominkańską" związany i na odwrót wątek zamknięty Jestem prawie stałym bywalcem tej restauracji. Bywając tutaj w oczekiwaniu na...
~Sław
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 października 2016

Zdecydowanie polecam wątek zamknięty Doskonałe jedzenie, fantastyczna obsługa i zainteresowanie klientem. Do tego...
~Ola
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 kwietnia 2016

polecam wątek zamknięty Przemiła obsługa, bardzo smaczne jedzenie. Ceny, jak na okolice Długiej,...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 marca 2016

Bardzo dobre jedzenie wątek zamknięty Jedzenie jest pyszne, świeże składniki, bardzo dobrze odprawiona ryba....
~Marzena
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 marca 2016

Tragedia nie restauracja wątek zamknięty W dniu wczorajszym poszliśmy z żoną do restauracji Dominikańskiej. Byliśmy...
~Kucharz z zawodu nie konkurencja
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 31 sierpnia 2015

Miłe zaskoczenie wątek zamknięty Jak w temacie. Wszedłem na obiad i nie żałuję. Jak będę w tym obszarze to już...
~Stefan Stamblewski
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 6 czerwca 2015

Serdecznie polecam wątek zamknięty Serdecznie polecam ta restauracje! Bardzo dobre, świeże i domowe jedzenie w...
~Beata
-

dodano: 3 maja 2015

Nowa klimatyczna restauracja-Klient jest najważniejszy wątek zamknięty Restauracja o pięknym wnętrzu, klimacie i indywidualnym podejściem do Klienta :)
~MT
-

dodano: 2 maja 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry