Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
wyszedłem zadowolony wątek zamknięty wyszedłem zadowolony
~Krystian
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 31 października 2013

Blee wątek zamknięty Z kantyny korzystam, a raczej korzystałam co jakiś czas z racji tego, że...
~Blanca
2

dodano: 18 kwietnia 2012

DANIA HINDUSKIE wątek zamknięty Takiej kuchni nie ma w 3Mieście, dania kuchni hinduskiej to jest strzał w...
~Anna
-

dodano: 11 czerwca 2013

ostatnio sporo zmian na plus wątek zamknięty Jestem stałym gościem restauracji. Brawo za możliwość wyboru dodatków...
~Ewuśka
-

dodano: 29 kwietnia 2013

KANTYNA jest "SUPER" !! ; )) wątek zamknięty Jesten stała klientką KANTYNY i bardzo mi sie tam podoba. Super klimat ,...
~Justyna
-

dodano: 28 kwietnia 2013

Kantyna czyli nowoczesne bistro wątek zamknięty Wpadam tu nieregularnie. Podoba mi sie pomysl - gotowe , szybko wydawane...
~RT
-

dodano: 22 kwietnia 2013

Zajebiscie wątek zamknięty super jedzenie, bardzo duzy wybor , codziennie inne menu kazdy znajdzie cos...
~Zagor
-

dodano: 20 kwietnia 2013

Smacznie i szybko wątek zamknięty Bardzo miła obsługa, przystępne ceny. różnorodne menu, każdy znajdzie coś dla...
~Ewa
-

dodano: 19 kwietnia 2013

Polecam wątek zamknięty Dobre jedzenie, fajny wystrój, bardzo smaczna pizza za niska cenę.bardzo mila...
~P.Monika
-

dodano: 16 kwietnia 2013

Tracicie klienta wątek zamknięty Byłem stałym klientem przez około 2 lata. Pracuję w A1 - mam do wyboru was...
~Leto
-

dodano: 15 kwietnia 2013

Przystępne ceny wątek zamknięty Jestem gościem w tej restauracji po raz pierwszy, całkiem fajny wystrój i...
~Jonny
-

dodano: 12 kwietnia 2013

Szybko i smacznie wątek zamknięty Korzystam z usług restauracji dość często i muszę powiedzieć ,że nie zgadzam...
~Anna
1

dodano: 4 kwietnia 2013

Kantyna jest super, polecam wątek zamknięty Ostatnio jestem zmuszony stołować się w restauracji Kantyna i jestem bardzo...
~Cezary
-

dodano: 8 kwietnia 2013

szybka, sprawna i miła obsługa to jest to!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Korzystam z usług kantyny prawie codziennie. Jestem stałą klientką i zawsze...
~Ania
-

Przystępne ceny , szybko i smacznie wątek zamknięty Jestem stałym gościem kantyny i zawsze spotykałem się z bardzo miłą obsługą....
~Włodek
-

Spoko restauracja . : ) ! wątek zamknięty Ogólnie restauracja jest ok . Bardzo podoba mi sie wystrój , klimat i wg....
~Blondyneczka ; )
-

niska jakość za wysoką cenę wątek zamknięty Zło konieczne, lokal wykorzystuje pozycję monopolisty w parku biurowym....
~rozczarowany klient
-

dodano: 16 marca 2013

ZIEMNIAKI NIE DO ZJEDZENIA!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Wystrój i obsługa (oprocz jednej Pani która naklada dania i jest bardzo...
~zuza
-

dodano: 7 marca 2013

Raczej na nie. wątek zamknięty Jadam w kantynie codziennie z braku innej opcji. Porcje małe, a w przypadku...
~Pracownik Biura
-

dodano: 6 marca 2013

Za drogo ! wątek zamknięty Restauracja schludna o ciekawym wystroju, niestety ceny jak za ofertę jaką...
~Marzena
-

dodano: 5 marca 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry