Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Jan Rodzyn - ocena nowy temat Doskonała obsługa, świadoma dań, alergenów (rzadkość) i win. Menu z...
~Jan Rodzyn
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 12 sierpnia 2025

Andrzej - ocena nowy temat Od samego wejścia Restauracja robi dobre wrażenie. Dobrze zaopatrzony bar i...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Matty - ocena nowy temat Kultowa restauracja w Gdańsku.Pyszne jedzenie i profesjonalna obsługa. Karta...
~Matty
-

ostatnia odp. 3 dni temu

J.B. - ocena nowy temat Restauracja z długą tradycją.Jedna z najlepszych w Gdańsku.Obsługa na...
~J.B.
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 10 sierpnia 2025

Anna - ocena Jedzenie bardzo dobre, ładnie podane. Polecam
~Anna
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 2 sierpnia 2025

Piotr - ocena W restauracji Kubicki byłem w niedziele 03.09.2023. Wrażenie z pobytu...
~Piotr
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 11 września 2023

Ewa - ocena Przystawki (np. tatar) i dania główne (kaczka, golonka, ryby) bardzo smaczne....
~Ewa
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 10 września 2023

Rs - opinia wątek zamknięty Jak dla mnie restauracja numer 1 w Gdańsku pod każdym względem.
~Rs
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 2 października 2022

Victor - opinia wątek zamknięty Najlepsza restauracja w Gdansku. Wystroj, obsluga, potrawy najwyzszej...
~Victor
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 29 października 2021

Justyna i Piotr Zedler - opinia wątek zamknięty Kubicki to historia Gdańska i jednocześnie znamienita instytucja kulinarna do...
~Justyna i Piotr Zedler
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 25 lipca 2021

Ala - opinia wątek zamknięty Cudowne miejsce! Znakomita obsługa, wyśmienite dania. Idealne miejsce na...
~Ala
-

dodano: 5 stycznia 2021

Beti - opinia wątek zamknięty Miła atmosfera , pyszne jedzenie ! Tatar, matisy rewelacja! Kaczka , golonka...
~Beti
-

dodano: 8 grudnia 2020

rysmal - opinia wątek zamknięty Jest dobrze bo można jednak zamawiać z dowozem Fajnie że nie przestała...
~rysmal
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 31 marca 2020

Wspominając to miejsce uśmiech sam rysuje mi się na twarzy :) wątek zamknięty Jedzonko wspaniałe . Miejsce super. Klimat mega. Mam nadzieję ze będzie mi...
~Barbara Islandia
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 14 października 2019

Zawsze tam wracam!! wątek zamknięty Jak dla mnie najlepsza polska kuchnia serwowana w Trójmieście. Muzyka na żywo...
~Włodeczek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 1 czerwca 2019

Restauracja Kubicki wątek zamknięty Stuletnia tradycja zobowiązuje! Jedna z lepszych, jak nie najlepsza obecnie...
~Jacek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 3 stycznia 2019

obiad wątek zamknięty bez zarzutu było miło , obsługa dyskretna i pomocna, smaczne dania, deserki...
~kat
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 lutego 2018

Spotkanie z przyjaciółmi wątek zamknięty Udane spotkanie z przyjaciółmi w Restauracji Kubicki. Wyśmienity obiad podany...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 czerwca 2017

Świetny lokal wątek zamknięty Naprawdę dobre jedzenie i świetna obsługa.
~Patryk
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 12 czerwca 2017

Zorganizowana komunia w maju wątek zamknięty Witam , chciałam jeszcze raz serdecznie podziękować za pięknie zorganizowaną...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 16 czerwca 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
45

37

wątków

do góry