Widok

Restauracja Smak Morza Sopot

Czy ktoś z obecnych na forum pracował w restauracji Smak Morza w Sopocie i podzieliłby się spostrzeżeniami?
Czy firma płaci na czas i czy można liczyć na uczciwe warunki zatrudnienia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale mozesz to zrobic TERAZ. DZIEKUJE.

ZENADA
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
powstał magiczny sposób na zrobienie chocby koło D u ppy włascicelowi. Nie mowie ze odzyskamy pieniadze ale chociaz tyle. czy jest tu ktos kto został oszukany przez łysego? koresponduje i rozmawiam z p. Magdaleną Nabiałczyk z Uwagi,TVN. Są baaaardzo zainteresowani sprawą:D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam w Polsce.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ogarnijcie się, 8/h????? Chyba Euro, bo to jakiś żart. Ponoć jesteśmy w UE, w np. Belgii niewykwalifikowany pracownik przy robieniu sałatek dostaje 10E/h.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
wczoraj tez nas okradl nie wyplacajac 1200zl za prace -wypożyczalnia lezakow
omijajcie to miejsce
połowa osób które tam pracują nie dostaja kasy
do tego to całe szefostwo !!! mega wulgarni dochodzi do rekoczynów
masakra, tam powinna policja wkroczyc
byłam ostatnio na rozmowie, szef rzeczywiście wydawał się bardzo w porządku ale godziny pracy to od 11 do ostatniego klienta czyli nawet do 2 w nocy, stawka niby ładna bo 8 za godzine + napiwki ale skoro nie wypłacają to całe szczescie ze zrezygnowalam;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
tyle co wiem to na początku jest ok ale już zaczyna się robić tam nie przyjemnie zalegają z kasą tyle co mnie słuchy doszły
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja znajoma pracowała tam jako kelnerka wypłaty do dziś nie dostała z tego co opowiadała to lepiej omijać to miejsce.chyba ze ci się nudzi to sprawdż sama ale radzę umówić się na dniówki żebyś niebyła w plecy.Ponoć na początku szef jest przemiły także musisz być czujna jak ważka.pozdrawiam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Doskonała lokalizacja,piękny lokal, międzynarodowy personel....co z tym miejscem nie teges?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12
Faktycznie chyba szkoda zachodu.Stara viva,teraz Cream, wygląda na to że zmieniają szyld bo za dużo złego na mieście gadają:))

Poszperałam w sieci i same niepochlebne opinie o tej firmie:
http://www.trojmiasto.pl/Cream-o32921.html

konserwator
UWAGA OSZUŚCI Niedaj sie nabrać!!! na oferte pracy Konserwator ,Kelner Sopot AL.FMamuszki 2 ,prowadzona restauracja- Smak Morza- przez małrzeństwo ...
http://sopot.lento.pl/?co=Smak%20morza
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
To jest stara 'vivka' właściciele są Ci sami a każdy dobrze wie że są nie wypłacalni z resztą popytaj... szkoda Twojego czasu chyba że zamierzasz robić za frajer...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry