Widok
Stanowczo odradzam!
Wczoraj byłem tam na weselu i piszę na "świeżo" :
- nie ma klimatyzacji, jak grał zespół to goście po 3 tańcach wychodzili na dwór bo byli zlani potem, okna były 2 lekko uchylne bo reszta to szklane ściany więc sala była pusta i nie miał kto się bawić
- brak organizacji podczas wydawania posiłków, jeden kelner i kelnerka, czasem doraźnie pomagał gość zza baru, długo się czekało na posprzątanie i wydanie kolejnego dania
- podczas wesela zdarzyło się kilka razy "wywalić korki" w momencie jak grała kapela
- jak kamerzysta filmował to gość z obsługi (chyba właściciel) kilkakrotnie gasił światło, tak że świeciły słabe lampki po rogach sali. Wiadomo że sala musi być oświetlona żeby nagrać ładny film i żeby wszystko było widać a ten chyba oszczędzał na prądzie.
- stolik zespołu i kamerzysty był pusty (dosłownie)! Mimo że byli wliczeni do ilości gości na weselu, za co tu płacić?
- sala jest ładna ale nie ma żadnego oświetlenia w stylu dyskotekowym, tzn żadnych migających światełek, przez to wygląda "smutno"
Ja na pewno bym tam nie brał ślubu, po tym co widziałem.
Wczoraj byłem tam na weselu i piszę na "świeżo" :
- nie ma klimatyzacji, jak grał zespół to goście po 3 tańcach wychodzili na dwór bo byli zlani potem, okna były 2 lekko uchylne bo reszta to szklane ściany więc sala była pusta i nie miał kto się bawić
- brak organizacji podczas wydawania posiłków, jeden kelner i kelnerka, czasem doraźnie pomagał gość zza baru, długo się czekało na posprzątanie i wydanie kolejnego dania
- podczas wesela zdarzyło się kilka razy "wywalić korki" w momencie jak grała kapela
- jak kamerzysta filmował to gość z obsługi (chyba właściciel) kilkakrotnie gasił światło, tak że świeciły słabe lampki po rogach sali. Wiadomo że sala musi być oświetlona żeby nagrać ładny film i żeby wszystko było widać a ten chyba oszczędzał na prądzie.
- stolik zespołu i kamerzysty był pusty (dosłownie)! Mimo że byli wliczeni do ilości gości na weselu, za co tu płacić?
- sala jest ładna ale nie ma żadnego oświetlenia w stylu dyskotekowym, tzn żadnych migających światełek, przez to wygląda "smutno"
Ja na pewno bym tam nie brał ślubu, po tym co widziałem.
Zgadzam się z Krisem- mam podobne doświadczenie z wesela kolegii, na którym byłam w zeszłym roku. Do tego, to co nas (mnie i pare młodą też) raziło w zeszłym roku, to to, ze własciciel stara sie byc bardzo mily itp. - ok, ale przez to caly czas jest na weselu, jest prwie na kazdym zdjeciu z para mloda, a tort Panna mloda kroila zamiast z narzeczonym, to... z nim :/
Mój kuzyn miał wątpliwą przyjemność byc fotografem na weselu w tej sali. Właściciel był w stosunku do obsługi( dwóch grajków, kamerzysta i dwóch foto) bardzo opryskliwy, na ich stole pojawił się tylko obiad, i potem pół litra napoju na 5 osób. potem doniesiono uwaga!!! kawałki ananasa, w tym ten wierzch z liśćmi, wszystkie ubabrane od tłuszczu i bułki tartej!!!!Jeden kawałek nadgryziony! Widocznie była to dekoracja pozbierana z kotletów:) Dlatego, Młode Pary, miejcie oczy naokoło głowy i kontrolujcie czy dostaliście wszystko ( za obiady dla obsługi często płacona jest pełna stawka jak za gościa) za co zapłaciliście. Na szczęście Pan Właściciel nie jest w każdym kadrze z wesela, może dlatego że był zajęty zawracaniem kelnerek, gdy chciały cos podrzucić obsłudze na stół:) Sama się zainteresowałam tą sala, bo biorę ślub w przyszłym roku, ale no, thanks :)
myślę, że po prostu kontrola podczas wesela i zdrowy rozsądek przydadzą sie przy organizacji przyjęcia w tej czy innej sali. jak to było juz wielokrotnie maglowane na weselniku- dokładna umowa, nic na gębę, nie dawać sie na gadki typu " prosze sie nie martwić, jakoś to bedzie" bo potem szef sali kroi tort, gdyz uważa, że zrobi to lepiej niż młodzi:) Myslę, ze dobrze byłoby też poprosić kogoś z gości( może świadek), żeby od czasu do czasu zerknął, czy to co było ustalone, jest na stołach, jak wygląda stół obsługi, i zainterweniował, gdy szef sali stanie się zbyt nachalny lub nie daj Boże zacznie się zataczać :) Niestety, w tych emocjach i zabawie weselnej nie wyłapie się pewnych rzeczy a potem wychodzą takie kwiatki. Ja jestem teraz mądra, ale jak sie zabiorę za własną organizację, to mi pewnie mina zrzednie:D
Witam ja bawiłam się 25.08 09 na weselu w tej restauracji i naprawde nnie wiem o co wam chodzi obsługa 6 osobowa 3 panie 3 panów uwijali sie . Jedzonko super , kazdy znalaz cos dla siebie :) . Fakt troszke ciepło było na sali ale poza tym nie mam nic do zażucenia wesele było super udane . Było nas 80 osób i każdy miał miejsce do zabawy , jeśli o mnie chodzi to polecam ten lokal i ludzi na wesele którzy potrafą się bawić ;) pozdrawiam
No niestety, z roku na rok, to miejsce coraz bardziej popada w niełaskę i dzisiaj już zdecydowanie nie nadaje się na organizację imprez zbiorowych, a nie tylko weselnych.
BTW ciekawe czemu Sanepid ich jeszcze nie zamknął?
Zdecydowanie nie polecam, no chyba, że macie zaniżone wymagania i żelazne żołądki. : (
BTW ciekawe czemu Sanepid ich jeszcze nie zamknął?
Zdecydowanie nie polecam, no chyba, że macie zaniżone wymagania i żelazne żołądki. : (
[url]www.slubnefotki.pl[/url]

wesele mialam w maju, obsluga bylo super co chwile podchodzili i sie pytali czy moze cos przyniesc itp., wystroj polecam zrobić sobie samemu bo ten co maja to zadna rewelacja - poprostu jest, a co do klimy ciezko mi powiedziec czy dala - przyznam ze w pewnej chwili bylo bardzo cieplo ale nie zwracam na to az takiej uwagi i chyba goscie tez nie :)... nam sie tam wesele udalo i mam nadzieje ze Wy tez bedziecie zadowoleni :)
Co do klimatyzacji to słyszałem że instalacja istnieje ale nie działa i nie naprawią bo to nie ich, oni tylko to dzierżawią.
Najgorsze są tam imprezy w zimie i w lecie bo w zimie sala jest niedogrzana a w lecie niewywietrzona.
Lokal to SZKLARNIA podatny na warunki atmosferyczne, trzeba się wstrzelić w dobrą pogodę.
Pozdrawiam.
Najgorsze są tam imprezy w zimie i w lecie bo w zimie sala jest niedogrzana a w lecie niewywietrzona.
Lokal to SZKLARNIA podatny na warunki atmosferyczne, trzeba się wstrzelić w dobrą pogodę.
Pozdrawiam.
Odradzam odradzam odradzam,
Jedzenie nie dość że mało to nie przystrojone beż sosu, tylko tłuszcz z pieczenie i śmierdziało,trzeba długo czekać, na poprawiny surówki pomieszane z dnia poprzedniego i udko z kurczaka takie twarde że się pogryźć nie dało, mało wędlin!
owoców nie jadłam i nikt prawie nie jadł a do domu nie dostałam nic kompletnie bo wszystko podobnież zjedliśmy a bez sensu brać resztki,!!????kłamstwo,
-wódki miałam dużo 100 butelek na 50 osób w tym 6 dzieci i ok 10 osób nie piło wódki, cztery zgrzewki piwa i teraz okazuje się ze wódki zostaje karton, a piwo skończyło się o 2.00??????!!!!!!!!!napoju też żadnego nie zostało,ile dacie tyle zejdzie .oczywiście wódkę podawali właściciel i obsługa???!!bardzo podejrzane? ponieważ na poprawinach nie było zabawy??!!!gdy na drugi dzień pojechałam po rzecz którą mi nie oddali to myśleli że się doliczyłam wódki i nagle się znalazło półtora kartonu?! i co wy na to??
korki co chwile wywalały,szef opryskliwy dla kamerzysty i dj,na moje szczęście wybraliśmy droższe kamerowanie (lepsza kamera ) bo tak by mi film nie wyszedł bo właściciel zabronił włączać światła przy kamerowaniu!!!!
przystrojenie do d..y na każdym zdjęciu para pada zasłonięta świecznik!
i dużo by tu pisać
Opinia gości tylko taka żarcie miałaś do d..y dobrze że był dobry dj cały czas tańczyli i spoceni jak świnia
a i jeszcze jedno jedzenie co do sztuki wydawane.
Ps. odradzam naprawdę
Jedzenie nie dość że mało to nie przystrojone beż sosu, tylko tłuszcz z pieczenie i śmierdziało,trzeba długo czekać, na poprawiny surówki pomieszane z dnia poprzedniego i udko z kurczaka takie twarde że się pogryźć nie dało, mało wędlin!
owoców nie jadłam i nikt prawie nie jadł a do domu nie dostałam nic kompletnie bo wszystko podobnież zjedliśmy a bez sensu brać resztki,!!????kłamstwo,
-wódki miałam dużo 100 butelek na 50 osób w tym 6 dzieci i ok 10 osób nie piło wódki, cztery zgrzewki piwa i teraz okazuje się ze wódki zostaje karton, a piwo skończyło się o 2.00??????!!!!!!!!!napoju też żadnego nie zostało,ile dacie tyle zejdzie .oczywiście wódkę podawali właściciel i obsługa???!!bardzo podejrzane? ponieważ na poprawinach nie było zabawy??!!!gdy na drugi dzień pojechałam po rzecz którą mi nie oddali to myśleli że się doliczyłam wódki i nagle się znalazło półtora kartonu?! i co wy na to??
korki co chwile wywalały,szef opryskliwy dla kamerzysty i dj,na moje szczęście wybraliśmy droższe kamerowanie (lepsza kamera ) bo tak by mi film nie wyszedł bo właściciel zabronił włączać światła przy kamerowaniu!!!!
przystrojenie do d..y na każdym zdjęciu para pada zasłonięta świecznik!
i dużo by tu pisać
Opinia gości tylko taka żarcie miałaś do d..y dobrze że był dobry dj cały czas tańczyli i spoceni jak świnia
a i jeszcze jedno jedzenie co do sztuki wydawane.
Ps. odradzam naprawdę
Pragniemy polecić z całego serca restaurację Tenisowa osobom planującym wesele !!! W restauracji panuje miła i rodzinna atmosfera, jedzonko pyszne ( zróżnicowane menu,wszystkie potrawy podane gorące,każdy gość znalazł coś dla siebie) Tort - przepyszny !!! obsługa przemiła,chętnie służy pomocą i radą , nic dodać nic ująć.Impreza zorganizowana na Wysokim poziomie,Pan Jacek służy świetnymi radami, można liczyć na pomoc dosłownie we wszystkim !!! U Nas na weselichu były 73 osóbki,było dużo miejsca do tańczenia ,stoły rozstawione w bardzo przemyślany sposób ,by żadne gość nie poczuł się urażony ;)
Ostatnio (3 05.2013 r)miałam tam zorganizowaną imprezę z okazji rocznicy ślubu.Przybyło ok 35 osób.Wszyscy byli bardzo zadowoleni z serwowanych dań.Były pyszne,ze świeżutkich produktów, pięknie podane, smakowite.(Kaczuszka, palce lizac, zresztą wszystko pyszne)Obsługa miła,sprawna.Szef zadbał o wyśmienity nastrój.Były tańce Przekrój wiekowy gości od 2 latek poprzez nastolatki, 20-latki....po 70 latki i wszyscy, bez wyjątku, gratulowali mi tak wspaniałej imprezy. Naprawdę polecam
Zapomniałam jeszcze dodac,że cena bardzo przystępna za tak znakomite menu, .Alkohol we własnym zakresie.
Zapomniałam jeszcze dodac,że cena bardzo przystępna za tak znakomite menu, .Alkohol we własnym zakresie.