Widok

Restauracja"Skarpowa" ??

Wesele Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś miał albo ma wesele albo moze ktoś z was tam na weselu lub przyjęciu w restauracji "Skarpowa"-Sopot Wyścigi??
Jak macie jakieś informacje to prosze napiszcie

pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
naprawde nikt nic nie słyszał??
na to wyglada a gdzie ona się w ogóle mieści
No to prawda ze to jest taka mało znana knajpka bo mieści sie w Sopot-Wyścigi na ul.Skarpowej-tj niedaleko stadionu i rynku w Sopocie.Myślalam ze moze ktos cos słyszał-no ale jak nie to trudno:(
Myśmy chcieli tam robić wesele tylko, że termin mieli już zajęty, wiem, że w czerwcu tamtego roku mieli cały ten miesiąc zajęty ze względu na wesela, nam się tam b. podobało, klimat tej knajpy, no ale było zajete. niestety nie mogę wiecej pomóc.
Pozdrawiam
Ja bralam pod uwage ten lokal, jednak jego wystroj nie powalil mnie bynajmniej na kolana... Nie bylo az tak zle, ale rewelacyjnie moim skromnym zdaniem tez nie... Poza tym ja nie robilam wesela na tyle osob ile tam wchodzi i nie bylo mozliwosci zeby lokal byl zamkniety tylko dla nas. Znalezlismy cos innego (tez w Sopocie), a potem stanelo na Wrzeszczu...
Co do obslugi i jedzenia to niestety nie pomoge Ci, bo nie jadlam tam nic.

[img]image[/img]

A mi się podobało, bo było tak swojsko.
o fajnie ze jednak ktoś coś słysza:)
Szkoda ze nikt tam nie miał ani nie planuje z was wesela.
Ja w kazdym razie mam zrobiona rezerwacje-jak juz bede po to napewno napisze.
ja slyszalam o Skarpowej! przyznam, ze knajpki nie znam, ale poznalam corke wlasciciela :))) ona oczywiscie robi tam na miejscu. jedzenie podobno jest bardzo smaczne :))))
No z tego co ja wiem to córka tej włascicielki ma wesele zdaje sie ze w czerwcu .A jeśłi chodzi o Skarpową to narazie slyszalam tylko dobre opinie-mało opini ale same dobre-to chyba dobry znak:)
hop!Moze jakies nowe informacje??
hej,

byłam tam kilka lat temu na weselu znajomych.
Było nieźle. Jedzenie super ! baaaardzo smaczne i dużo :-)) zostało na poprawiny...
było trochę ciasnawo, ale słyszałam, że powiększyli salkę,
właścicielki bardzo sympatyczne

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry