Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ola - ocena nowy temat Genialne miejsce. Pyszne jedzenie. Polecam wszystkim którzy lubią kuchnię...
~Ola
-

ostatnia odp. 9 godzin temu

dodano: 19 grudnia 2025

Mariusz - ocena nowy temat Bardzo ciekawa propozycja kulinarna na Garnizonie. Ciekawa sezonowa karta i...
~Mariusz
-

ostatnia odp. 15 godzin temu

dodano: 19 grudnia 2025

N - ocena nowy temat Polecam! Rewelacyjne smaki, czysty i piękny lokal i przemiła obsługa :)
~N
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 18 grudnia 2025

Waldi - ocena nowy temat Małe włoskie bistro z prawdziwie domową atmosferą dania w przystępnej cenie ,...
~Waldi
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 18 grudnia 2025

Karolina S - ocena nowy temat Jak zawsze pięknie, smakowicie i stylowo. Fantastyczna obsługa. Jedzenie...
~Karolina S
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 16 grudnia 2025

Marcelina - ocena nowy temat Restauracja Pelican w Sopocie to miejsce, do którego zdecydowanie chce się...
~Marcelina
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 16 grudnia 2025

Kodem - ocena nowy temat To najlepsza restauracja indyjska w jakiej jadłem w Polsce! Cudowną...
~Kodem
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 15 grudnia 2025

Natalia - ocena nowy temat Mieliśmy przyjemność organizować naszą wigilię firmową w tej restauracji i z...
~Natalia
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 15 grudnia 2025

Justyna - ocena nowy temat Przemile przyjecie.Wlasciciel posiadający szczegółową wiedzę na temat...
~Justyna
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 14 grudnia 2025

Baśka i Jarek - ocena nowy temat Bardzo przyjemnie spędzony czas, pyszny deser i fantastyczna obsługa - miła i...
~Baśka i Jarek
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Jagoda - ocena nowy temat Po wizycie w restauracji ma się wrażenie jakby się przeniosło do innego...
~Jagoda
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Tactical Bushido - ocena nowy temat Nic dodać nic ująć, robota w tym miejscu jest zrobiona na 6ke z plusem....
~Tactical Bushido
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Ciechan - ocena nowy temat Generalnie jestem tam kiedy mam ochotę zjeść out. Dodatkowo robiąc eventy...
~Ciechan
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Mateusz - ocena nowy temat zł ️Podczas dostawy zupy całkowicie rozwalone ! Pojemniki źle zabezpieczone,...
~Mateusz
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 13 grudnia 2025

Mirosław - ocena nowy temat Byłem na wigilijnym spotkaniu firmowym. Szału nie było, przystawki z paczki,...
~Mirosław
-

dodano: 12 grudnia 2025

Ola - ocena nowy temat Wszystko było jak zwykle super . Trafiliśmy na weekend z rybą żaglik....
~Ola
1

dodano: 31 sierpnia 2025

Maria G. - ocena nowy temat Wyszukany wystrój, świetna obsługa i miła atmosfera ale prawdziwym hitem było...
~Maria G.
1

dodano: 4 grudnia 2025

Jarosław - ocena nowy temat Raczej moja opinia to ta od Olgi i lokalnego bywalca. Potwierdzam te...
~Jarosław
-

dodano: 9 grudnia 2025

Ola - ocena nowy temat Szkoda, że tak mało osób pisze na temat Mingi, bo śniadanko jest tam...
~Ola
-

dodano: 9 grudnia 2025

Małgorzata MKOSS - ocena nowy temat Jedzenie zawsze bardzo smaczne i przystępne cenowo. Obsługa zawsze miła i...
~Małgorzata MKOSS
-

dodano: 8 grudnia 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
27604

22869

wątków

do góry