Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Damian - ocena nowy temat Przypadkowo zawitałem w Restauracji Art Bistro by Progres i ten przypadek...
~Damian
-

ostatnia odp. 2 godziny temu

dodano: 20 maja 2025

Elzbieta Ościak - ocena nowy temat rewelacja. wszystko smakowało i pięknie podane. Obsluga na wysokim poziomie....
~Elzbieta Ościak
1

dodano: 1 lutego 2024

Kacper - ocena nowy temat Jedzenie było pyszne, zarówno przystawki jak i danie główne. Polecam!
~Kacper
1

dodano: 5 lutego 2024

Johnny - ocena nowy temat Ciekawe, historyczne miejsce z wykwalifikowana Obsługa i wspaniałym...
~Johnny
1

dodano: 7 lutego 2024

Joanna - ocena nowy temat Jedyne po co warto tam wejsc to wystroj i historia tego miejsca. Osoby...
~Joanna
1

dodano: 7 września 2024

Zofia - ocena nowy temat Byłam ostatnio z rodziną na obiedzie w tej restauracji i serio wszystko było...
~Zofia
1

ostatnia odp. 3 godziny temu

dodano: 20 maja 2025

Andrzej - ocena nowy temat Coś się chyba zepsuło od 2023 roku. Jedzenie jakby smakowało gorzej. Poza tym...
~Andrzej
1

ostatnia odp. 3 godziny temu

dodano: 9 marca 2025

Vojciksson - ocena nowy temat Najlepsze jedzenie azjatyckie w Gdyni .Porcje duże ,wszystko świeże i...
~Vojciksson
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 19 maja 2025

Piotr - ocena nowy temat Fajne menu, super widok za oknem, świetna obsługa, przystępne ceny, czego...
~Piotr
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 19 maja 2025

Karina - ocena nowy temat Jedzenie przepyszne!!!! Policzki wołowe , buraczki z miodem i winem i puree...
~Karina
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 18 maja 2025

Ireneusz Wilczek - ocena nowy temat Bylismy dzis ok godz.13:30.Zjedlismy dorsza z purre ziemniaczanym .Jestem w...
~Ireneusz Wilczek
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 16 maja 2025

Marek G. - ocena nowy temat To miejsce tworzą ludzie z pasją począwszy od obsługi gości, kuchnię po...
~Marek G.
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 16 maja 2025

MajaKS - ocena Dobre jedzenie, przyjemne ceny i super atmosfera!
~MajaKS
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 15 maja 2025

Pradziad - ocena Bardzo miła obsługa, a co najważniejsze jedzenie obłędne. Pozdrawia Pradziad...
~Pradziad
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Zielarski88 - ocena Wielkie pozytywne zaskoczenie! Byłem dwa lata temu, i ostatnio przypadkowo....
~Zielarski88
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Agnieszka - ocena Byliśmy z mężem na kolacji w True i zdecydowaliśmy się na Talerz Surf & Turf...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Danuta - ocena Super miejsce, obsługa pierwsza klasa, polecam kelnera Marko.Nie jestem może...
~Danuta
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Czachar - ocena Git majonez dużo i dobre lubisz to s....
~Czachar
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Mia - ocena Odkryta całkiem przypadkowo fantastyczna restauracja o klimatycznym wnętrzu i...
~Mia
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Adam - ocena Można tu poznać wszystkie smaki Azji, bardzo klimatyczne miejsce, miła...
~Adam
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
26994

22291

wątków

do góry