Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Barbara Z - ocena nowy temat Wybraliśmy tradycyjne jedzenie francuskie, żabie udka na maśle z dodatkami...
~Barbara Z
-

ostatnia odp. 7 godzin temu

dodano: 10 kwietnia 2026

Magda - ocena nowy temat Fantastyczna obsługa. Pizza bardzo smaczna zarówno jak napoje. Polecam!
~Magda
-

ostatnia odp. 10 godzin temu

Aleksandra - ocena nowy temat Restauracja wyróżnia się na mapie Trójmiasta nie tylko ze względu na...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 11 godzin temu

Justyna - ocena nowy temat Miłość od pierwszego wejrzenia. Piękny budynek - odrestaurowana sopocka...
~Justyna
-

ostatnia odp. 12 godzin temu

Kacper - ocena nowy temat Bardzo dobre jedzenie oraz miła obsługa. Krótki czas oczekiwania. Na pewno...
~Kacper
-

M - ocena nowy temat Rewelacyjne miejsce. Pyszna pizza i ten widok. Na pewno wrócimy!
~M
-

M - ocena nowy temat Rewelacyjne miejsce. Pyszna pizza i ten widok. Na pewno wrócimy!
~M
-

Maria - ocena nowy temat Pyszne jedzenie i drinki. Bardzo miła, uprzejma i pomocna obsługa.
~Maria
-

Kik - ocena nowy temat Dla mnie bez wątpienia to jedna najciekawszych propozycji kulinarnych w...
~Kik
-

ostatnia odp. 14 godzin temu

Monika k - ocena nowy temat To jest moja ulubiona, według mnie najlepsza restauracja w Gdańsku....
~Monika k
-

ostatnia odp. 17 godzin temu

Ja - ocena nowy temat petarda mistrzostwo smaku
~Ja
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 9 kwietnia 2026

Werka - ocena nowy temat Restauracja NAMI zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Dania były przemyślane nie...
~Werka
-

Jan - ocena nowy temat Widać, że robią to z zamiłowania. Przepyszna kuchnia. Musieliśmy zmienić...
~Jan
-

Dominika - ocena super atmosfera i genialna pizza z pieca!
~Dominika
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 7 kwietnia 2026

Agnieszka - ocena Pierwsza nasza wizyta w tej restauracji,wystrój i widok przepiękny,kelnerzy...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 6 kwietnia 2026

Anna - ocena Pyszne jedzenie, wspaniała obsługa i wystrój. Niezapomniane doznania i...
~Anna
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 6 kwietnia 2026

Agnieszka Małgorzata - ocena Jedzenie pyszne! Tradycyjna, Polska kuchnia, naprawdę solidne porcje. Ceny...
~Agnieszka Małgorzata
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 4 kwietnia 2026

Agnieszka - ocena Przecudowne miejsce na mapie Trójmiasta
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 3 kwietnia 2026

Wojtek - ocena Czujesz się jak we włoskim domu żeczliwość gospodarzy uśmiech i ten zapach...
~Wojtek
-

Sylwia - ocena Wyjątkowa włoska restauracja! Przepyszne, autentyczne jedzenie, świeże...
~Sylwia
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
27720

23023

wątków

do góry