Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
WIELKI NEGATYW wątek zamknięty Ostrzegam przed zakupami w firmie Resto design. Pani w salonie przemiła ale...
~Joanna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 maja 2018

Polecam zakup wątek zamknięty Bardzo fajny przestronny salon meble ciekawe i bardzo dobrze wykonane...
~klient
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 12 kwietnia 2018

Salon meblowy dla każdego wątek zamknięty Rzetelna firma z fachowym podejściem do klienta.Polecam
~klient
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 4 kwietnia 2018

ODRADZAM - BEZ MIZLIWOŚCI REKLAMACJI!! wątek zamknięty Zakupiona kanapa (mykena) okazała się być wykonana z wadliwej tkaniny. Po...
~Adam
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 1 marca 2018

amatorszczyzna!!! wątek zamknięty Super uprzejma pani w salonie i to wszystko co można powiedzieć o firmie w...
~Wiesław Cichowlas
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 23 stycznia 2018

Polecam wątek zamknięty Dołączam się do grona zadowolonych klientów sklepu Resto Design. Jakoś mebli...
~KLIENT RESTO DESIGN
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 stycznia 2018

6+ wątek zamknięty Moja ocena jest wysoka. Meble, które kupiliśmy i na które czekaliśmy umówiony...
~Tomek
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 maja 2017

Polecam wątek zamknięty Zdecydowanie polecam. Miła i fachowa obsługa, uwzględnianie dodatkowych...
~Kaczmar
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 listopada 2017

ZDECYDOWANE TAK wątek zamknięty Zdecydowanie polecam współpracę z firmą Resto Design.Oferują ogromna gamę...
~Kamil
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 13 września 2017

Polecam wszystkim wątek zamknięty Miła obsługa - bardzo rzetelni ludzie, fachowe doradztwo przede wszystkim!!...
~klent
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 30 lipca 2017

Super salon wątek zamknięty Szybka realizacja zamówienia - to zdecydowanie muszę pochwalić. Obsługa...
~Stefka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 lipca 2017

Polecam wątek zamknięty W salonie RESTO zakupiliśmy stół do jadalni oraz lawę do salonu.Zakupu...
~Seba
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 7 czerwca 2017

Naprawdę Warto wątek zamknięty Moje zamówienie dotyczyło mebli do małego salonu w bloku. Meble które zostały...
~Klient
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 22 kwietnia 2017

Wszystko OK wątek zamknięty Wspaniała obsługa, pomocna przy wyborze i zakupie, bezproblemowy, stały...
~Marek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 30 marca 2017

Jak dla mnie rewelacja wątek zamknięty Postanowiliśmy kupić większy stół do dużego pokoju. Zaczęliśmy jeździć po...
~Renatka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 marca 2017

Sklep godny polecenia wątek zamknięty Sklep jak najbardziej mogę polecić. Meble są super, wszystko rewelacyjnie...
~zadowolony klient
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 2 marca 2017

Bardzo udany zakup wątek zamknięty Miła konkretna obsługa, która zawsze doradzi nawet najbardziej...
~...
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 23 lutego 2017

NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM!!! wątek zamknięty Wszystko dobrze dopóki nie otrzymasz produktu, który w stosunku jakość do...
~klientka z Gdyni
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 23 lutego 2017

POLECAM POLECAM POLECAM wątek zamknięty Jestem zupełnie innego zdania ,również zamawiałam meble z terminem do...
~Zadowolona klientka salonu C.H.R
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 3 lutego 2017

BRAK KOMPETENCJI - tragedia wątek zamknięty Brak kompetencji. Kanapa przyjechała po terminie. Niezgodna z zamówieniem i...
~Klient z Gdyni
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 31 stycznia 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry