Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Resto design wątek zamknięty Zakupy uważam za naprawde udane.Narożnka używa cała moja rodzina nie narzeka...
~Tomek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 22 lutego 2018

polecam wątek zamknięty Dostaliśmy zamówioną sofę z prawie 2 tygodniowym opóźnieniem, ale...
~malwa
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 4 stycznia 2018

RZETELNY SPRZEDAWCA wątek zamknięty Z czystym sumieniem mogę polecić salon Resto Design. Kupowałem u nich meble...
~Aleksander
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 stycznia 2018

Masakra wątek zamknięty Mam mebel (narożnik) za 4 tys! Ż niby najbardziej wytrzymałych materiałów....
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 21 grudnia 2017

Polecam wątek zamknięty Profesjonalna obsługa. Miła zawsze pomocna. Bogaty i różnorodny asortyment...
~Kuba
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 listopada 2017

Polecam wątek zamknięty Zdecydowanie polecam. Miła i fachowa obsługa, uwzględnianie dodatkowych...
~Polecam
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 28 października 2017

Polecam wątek zamknięty Duży wybór wzorów mebli wykonanych z bardzo dobrych materiałów.Wykonali mi...
~....
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 30 września 2017

Pełen profesjonalizm wątek zamknięty Pełen profesjonalizm. W przeciwieństwie do wielu innych sprzedawców z którymi...
~ŁUCJA
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 29 sierpnia 2017

POLECAM wątek zamknięty Doskonała obsługa warta polecenia :) Duży wybór mebli, fachowe doradztwo,...
~Adrian
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 sierpnia 2017

Polecam wątek zamknięty Kupiłam tutaj kilka mebli. Zamówienia osobiste i przez internet są...
~klient
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 lipca 2017

Zadowolony klient poleca wątek zamknięty Wysoki poziom usług, profesjonalizm, terminowość wykonania to główne zalety...
~Aga
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 24 czerwca 2017

Resto Design dla każdego wątek zamknięty Zakupy w salonie to czysta przyjemność - obsługa potrafi świetnie doradzić,...
~Zadowolony klient
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 29 maja 2017

ESTEVO wątek zamknięty Od tygodnia razem z żoną jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami modelu ESTEVO w...
~K.B.
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 2 maja 2017

Po prostu świetnie wątek zamknięty Trafiłem u nich na świetną promocję i udało mi się kupić wysokiej jakości...
~klient
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 kwietnia 2017

Bardzo pozytywnie wątek zamknięty Rewelacyjnie!!!! Wspaniałe i pełne profesjonalizmu podejście do klienta....
~POZYTYWNA KLIENTKA
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 marca 2017

Rzetelna firma wątek zamknięty Witam. Bez zbytniego rozpisywania się . W obecnej dobie bylejakości firma...
~Michał
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 marca 2017

POLECAM wątek zamknięty Bardzo szybka realizacja mojego zamówienia. Wykonanie i jakość zamówionego...
~Marta
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 lutego 2017

Serdecznie polecam wątek zamknięty Sama dobrałam materiały które użyto na kanapie. Moje odczucia bardzo...
~Anka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 31 stycznia 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry