Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Reklamacje resto wątek zamknięty Dokladnie tak samo jak u Pana ten sam tekst wysyłają do wszystkich !!!...
~anonim
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 4 kwietnia 2018

Polecam wątek zamknięty To są naprawde wysokiej jakości meble . Polecam. Solidne, stabilne, ładnie...
~Klientka salonu Resto Design
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 lutego 2018

Polecam wątek zamknięty Duży wybór mebli wszelkiego rodzaju od sof foteli narożników po supialne i...
~Remik
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 grudnia 2017

reklamacja wątek zamknięty Zamówiłem zestaw wypoczynkowy na zamówienie dwa fotele oraz sofę...
~Bogdan
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 26 listopada 2017

100% zadowolenia wątek zamknięty Mogę polecić Resto Design w 100%, meble świetnie się sprawują, dodatkowo Pani...
~Ela
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 listopada 2017

Polecam wątek zamknięty Fajnie że jest taki sklep jak Resto Design, obsługa super. Pani w C.H...
~klientka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 23 października 2017

Każdy znajdzie cos dla Siebie wątek zamknięty Jest to miejsce warte polecenia i to właście chciałam teraz zrobić.Duży wybór...
~Klientka salonu
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 26 września 2017

PRAWDZIWE RATY O % wątek zamknięty Dopasowanie oferty do potrzeb klienta w 100 %. Perfekcyjni i terminowi....
~Kornelia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 25 sierpnia 2017

POLECAM wątek zamknięty Z całą pewnością firma godna polecenia. Świetny kontakt,przyjemna obsługa,...
~Jadwiga
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 sierpnia 2017

POLECAM wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony z obsługi i fachowości Państwa zespołu. Mogę z...
~Igor
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 lipca 2017

Polecam wątek zamknięty Zakupy bardzo udane w pełni zadowalający efekt współpracy Polecam
~zbyszek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 czerwca 2017

Udane zakupy wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z obsługi, produktu i całego przebiegu zamówienia. W...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 3 czerwca 2017

GRATULACJE wątek zamknięty Piękne meble dzięki którym salon nabrał stylu.Terminowa dostawa,profesjonalna...
~Krystyna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 23 marca 2017

200% wątek zamknięty Rewelacyjny sklep,świetne meble!Asortyment wtapia się w każdy gust.Meble są...
~ZENON
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 8 lutego 2017

Zadowolony klient Poleca wątek zamknięty Kupiłam meble w ubiegłym roku i nie tylko sam narożnik ,ale także stół i...
~Karolina
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 lutego 2017

Super wątek zamknięty Byłem sceptycznie nastawiony co do terminu realizacji w tym sklepie , ale...
~sylwek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 3 lutego 2017

Salon godny polecenia wątek zamknięty Planowałem zakup ławy a Panie mnie tak zaczarowały że zamówiłem też...
~Kezysztof
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 stycznia 2017

Nareszcie to czego szukałam :) wątek zamknięty Długo szukałam narożnika , o nietypowych wymiarach i nareszcie go mam!!! Z...
~Anna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 stycznia 2017

Gosia - opinia wątek zamknięty Zdecydowanie nie polecam zakupów w tym sklepie. Obsługa w sklepie...
~Gosia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 września 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry