Widok

Reumatolog

Polecam wszystkim potrzebującym pomocy reumatologa wizytę u doktora Niebrzydowskiego. Bardzo dobry lekarz. Gdy po 3 latach leczenia zapalenia stawów bez poprawy i ze stałym bólem trafiłam do gabinetu w Evi - Med w Gdyni nie wierzyłam, że mogę się wyleczyć. Po zmianie leków, nie mam już żadnych dolegliwości. Nie muszę brać leków przeciwbólowych ani sterydów. Pan doktor Niebrzydowski bada bardzo dokładnie i wyjaśnia jakie leki na co działają. Uzyskałam bardzo dużo ważnych informacji, które powinien znać każdy chory z zapaleniem stawów (napisał też poradnik na ten temat - dla zainteresowanych). Polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Magdalena, napisz proszę, jakie leki aktualnie przyjmujesz. Chorujesz na RZS czy inną chorobę reumatyczną/autoimmunologiczną?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Szukam endokrynologa od Hashimoto (16 odpowiedzi)

Witajcie - szukam endokrynologa specjalisty od Hashimoto- zmieniłam już 6 w ciągu 10 lat leczenia...

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (408 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...

Trądzik różowaty - jak sobie z nim radzić? (153 odpowiedzi)

hej, od ponad 4 lat borykam się z problemem skóry- trądzik różowaty są etapy że jest zaleczony i...

do góry