Widok

Reustauracja w Wejherowie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:

Poszukuję ,eleganckiej ,przytulnej reustauracji w Wejherowie,na małe przyjęcie weselne...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W wejherowie jest ogólnie mało restauracji, przychodzi mi do głowy Koga z takich któreby się nadawały

imageimage

Dzięki ,coś już na jej temat czytałam.Poszperam jeszcze...
A na Rynku?
Na Rynku to jakaś tawerna i takie tam... Nic szczególnego chyba nie ma, aż dziwne

imageimage
jest PAsadena, kiedys mieli tam wspaniałe jedzenie - teraz nie wiem jak jest ,
knajpa z zewnątrz odrzuca, byłam tam na weselu, zrobili elegancki wystrój i w rezultacie było miło, ale to było 7 lat temu, ostatnio wydawało mi sie ze zrobili jakis remont albo nowe okna tylko :D
musiałabys sie przejechac

TEKST REKLAMOWY ZOSTAŁ USUNIĘTY.
[b]chaberek.dodatki.slubne@gmail.com[/b]
image

[b][i]SWAROVSKI BIŻUTERIA!!!!--------------- http://picasaweb.google.pl/dodatki.slubne[/b][/i]
Nad tawerną jest sala Atlantic . Duża i piękna . Kumpela robiła tam wesele i była zachwycona .
Spróbuj jeszcze sprawdzić RELAX na ul. Ofiar Piaśnicy. Na dole jest sklep, a na górze restauracja. Nigdy tam nie byłam, ale widziałam, że sporo wesel się tam odbywa...

image
image

Czy Reustauracja Koga jest przytulna?Jak daleko znajduje się od Pałacu Przebendowskich?
salę Atlantic tez moge polecic- byłam tam na 25 leciu slubu ( wyprawiano małe wesele na 45 osób) sala ładna, elegancka, jedzenie dobre,..

Jest jeszcze Hotel Marmułowski-oni tylko chyba robią obiady weselne bo sala jest mała.

image
Dzięki za informacje:
Hotel Marmulowski-piękna reustauracja!
Sprawdziłam w internecie.
Ja byłam dzisiaj na ślubie cywilnym w Wejherowie i Młodzi zrobili poczęstunek (obiad, wino, deser,kawa) w restauracji Astoria (ul. Pucka) i powiem, że nie było źle :) Za 27 osob zapłacili około 1000zł + dodatkowo mieli ciasto i tort. Ogolnie sympatycznie :)
image
image
image
Astoria to właśnie była Pasadena jest :) tam jest teraz bardzo ładnie, po generalnym remoncie, ja mam akurat slub w bloszewie, ale jakbym drugi raz miala sie decydowac to nie wiem czy bym tam nie zrobila wesela. (a tak w nawiasie to nazwa pasadena bardziej mi sie podobala ;)

Jest jeszcze obskurny z zewnątrz a nie wiem jak w środku hotel Bliza w którym także odbywają się wesela.

Dzwoniłam wczoraj,do Hotelu Marmulowskiego.Pani nie chciała podać mi zadnych informacji przez telefon/pytalam o ceny/.Kazano przyjechać osobiście.Dziwna sprawa!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Słyszałam , że tam jest drooogo!!!
I ja słyszałam o Marmułowskiem nienajlepisze opnie. Nie chodzi nawet o to ze tam drogo ale że obsługa marna i że oszukują na ilości jedzenia. Ale nie sprawdzałam osobiście.
Dzięki za opinię na temat Marmulowskiego.A co wiecie na temat KOGI?
kilka razy tam jadłam obiad, moja siostra miała tam osiemnastkę (dla rodziny) i kilka razy bylam też tam na większych spotkaniach- i zawsze super!
(KOGA)
Miła obsługa, dobre jedzonko :)

image

image

Inne tematy z forum Wejherowo

przedszkole mapeciaki (16 odpowiedzi)

prosze o opinie o tym przedszkolu

Gdzie kupic okna PCV w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Musze wymienic okna mozecie polecic jakas sprawdzona firme.

porod w słynnym szpitalu w wejherowie ---byl najwieksza pomyłką!! (214 odpowiedzi)

Moja ciaza przebiegala bez komplikacji, mialam urodzic dziewczynke,cieszylam sie ogromnie!!!...

do góry