Widok

Revlon, ColorStay ktoś używał?

jaki kolor do jasnej karnacji i czy warto go zakupić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To ciężki, mocno kryjący podkład. Dla niektórych świetny, innym zapycha pory. ten z serii- jedne kochają inne nienawidzą. Warto spróbować.
rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!! skóra jest cały dzień matowa
Polecam ten podkład- dla mnie rewelacja.Używałam już chyba ze 100 różnych podkładów ale ten jest poprostu rewelacyjny. Mam tą nowszą wersję softfleks,wersja do skóry tłustej i mieszanej, odcień medium beige 240 - idealny do mojej karnacji . Podkład świetnie się rozprowadza, dobrze kryje i jest bardzo trwały , nie zapycha,nie tworzy efektu maski i jest wydajny , wygląda bardzo naturalnie - mój idał. Cena w stosunku do jakości jest niska.
dla mnie ten podkład to rewelacja. Nigdy nie trafiłam na nic lepszego. Używam wersji Softlex do cery suchej, kolor 220 sand beige (tak mi sie wydaje...)
Spróbuj zdobyć gdzieś próbki , bo w ciemno lepiej nie kupować (idź np. do Douglasa albo Sephory z własnym małym pojemniczkiem i poproś o odlanie tyćki fluidu z testowych butelek- potem wypróbuj w domu.
bardzo dobry mocno kryje doskonale tuszuje bez koniecznosci uzywania korektora
idealny na jesień zime którą juz czuć w powietrzu ;)
i oczywiscie dla skór osób które mają conieco do ukrycia :)
do cery jasnej odcień Buff, fajny odcień, ja mam suchą cerę z naczynkami, jak na razie mój ideał.
Czy do skóry mieszanej też będzie dobry?
Teraz mam estee lauder double wear, jestem w miarę zadowolona, ale chętnie wypróbuję coś innego.
imageimage
Opinia została zablokowana przez moderatora

Inne tematy z forum Moda i uroda

FRYZJER (103 odpowiedzi)

proszę o radę w wyborze dobrego fryzjera w 3city - takiego, który będzie potrafił zrobić mi modną...

wróżka - tarot -czary mary? (18 odpowiedzi)

Hej dziewczyny , jestem jakby na zakręcie życiowym i to w zasadzie we wszystkich dziedzinach...

dobry niedrogi fryzjer Rumia (12 odpowiedzi)

poszukuje dobrego fryzjera w Rumi !!!!!!;) jak macie swojego fryzjera fryzjerke to dajcie...

do góry