Widok
Rewelacja!
Muszę przyznać, że jestem zachwycona tą restauracją, obsługa przemiła, chętnie doradza i opowiada o daniach. Menu urozmaicone, każdy znajdzie coś dla siebie, zarówno wegetarianin jak i mięsożerca :P. Dania podawane na gorących patelniach aż skwierczą! Jedzenie przepyszne, mięciutkie mięsko rozpływające się w ustach, bardzo dobrze doprawione. Klimat iście indyjski, w tle ciągle leci klimatyczna muzyczka. Ceny są naprawdę przystępne, za kolację we dwoje zapłaciliśmy 50zł, a najedliśmy się do syta.
Restaurację polecam wszystkim! Dla par, po uprzednej rezerwacji lub odrobinie szczęścia można zjeść posiłek w wydzielonym "pokoiku", można również wybrać się z rodziną z dziećmi, z tego co zaobserwowałam, dzieciaczki czekając na posiłek dostawały od pań kelnerek kolorowanki :).
Była to moja pierwsza wizyta, ale na pewno nie ostatnia!
Restaurację polecam wszystkim! Dla par, po uprzednej rezerwacji lub odrobinie szczęścia można zjeść posiłek w wydzielonym "pokoiku", można również wybrać się z rodziną z dziećmi, z tego co zaobserwowałam, dzieciaczki czekając na posiłek dostawały od pań kelnerek kolorowanki :).
Była to moja pierwsza wizyta, ale na pewno nie ostatnia!
Moja ocena
Restauracja indyjska Tandoor House
kategoria: Restauracje
obsługa: 6
menu: 6
jakość potraw: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6