Widok
Rewelacja
Natknęliśmy się z Mężem na ten lokal przypadkiem podczas spaceru. Zachęcił nas na początku cennik. 4 złote za napitek i 7 zł za danie - zdecydowanie przystępnie. Mój Maż próbował śledzików i tatara a ja pasztetu fabrykanta ( POOOOLEEEECAAAM :) Do menu dodałabym np inne "specjały" jak np galaretę z nóżek, metkę lub sałatkę jarzynową ale i tak jest super
Kiedy do tego usłyszałam muzykę, która jest puszczana w lokalu "gęba uśmiechnęła mi się jeszcze bardziej".
Obsługa świetna, uśmiechnięta, pomocna - potrafią polecić specjalności zakładu :)
Dodam, że byliśmy z psem (siedzieliśmy na zewnątrz) i tu bardzo miło zaskoczyła nas obsługa. Poprosiłam o wodę dla psa, Pani za barem bez problemu spełniła prosbę. Potem okazało się, że w trakcie mojej prośby inna Pani kelnerka sama zareagowała na psa i przyniosła wodę :)
pozdrawiam pomysłodawców
i z pewnością do zobaczenia
Kiedy do tego usłyszałam muzykę, która jest puszczana w lokalu "gęba uśmiechnęła mi się jeszcze bardziej".
Obsługa świetna, uśmiechnięta, pomocna - potrafią polecić specjalności zakładu :)
Dodam, że byliśmy z psem (siedzieliśmy na zewnątrz) i tu bardzo miło zaskoczyła nas obsługa. Poprosiłam o wodę dla psa, Pani za barem bez problemu spełniła prosbę. Potem okazało się, że w trakcie mojej prośby inna Pani kelnerka sama zareagowała na psa i przyniosła wodę :)
pozdrawiam pomysłodawców
i z pewnością do zobaczenia
Moja ocena
Śledzik Dance u Fabrykanta
kategoria: Bary przekąskowe
obsługa: 6
menu: 5
klimat i wystrój: -
przystępność cen: 6
ocena ogólna: -
5.7
* maksymalna ocena 6